MM-kisat ti 26.06. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Nigeria-Argentiina | Tulos tai ulos Argentiina!

Jalkapallon MM-kisojen D-lohkon päätöskierroksella kohtaavat edellisottelussa voittoon marssinut Nigeria sekä pelinsä kanssa odottamattoman pahasti takkuillut Argentiina.
Nigeria on edellisissä otteluissaan Argentiinan tavoin kohdannut Kroatian ja Islannin. Kroatiaa vastaan joukkueen kone yski ja Super Eagles -ryhmä kärsi 0-2 tappion. Toisessa ottelussaan, jonka se pelasi Islantia vastaan, pääsi Nigeria kiinni peliin alusta saakka ja iski tauluun 2-0 voiton.
Argentiina pelasi avausottelussaan Islantia vastaan yskähdellen 1-1 tasapelin. Toista ottelua, jonka joukkue hävisi Kroatialle 0-3 numeroin ei voi enää laittaa avausottelun piikkiin. Argentiinan peli on ollut sanalla sanoen todella vaivalloista, hidasta ja surkeaa.
Nyt jatkopaikka ei ole enää saavutettavissa helposti. Se on yhä mahdollista, mutta joukkueelta vaaditaan rankkaa tasonnostoa. Joukkueen tulee voittaa siten, että sen päätyessä tasapisteisiin Islannin kanssa, sillä olisi parempi maaliero. Tällä hetkellä maaliero on Argentiinalla kolme -ja Islannilla neljä maalia pakkasella. Islanti pelaa toisaalla samaan aikaan omassa ottelussaan Kroatiaa vastaan.
Jos Argentiina lohkosta jatkoon mielii, tulee sen johtavien pelaajien, kuten Lionel Messin, Javier Macheranon ja Angel Di Marian sekä muiden huippupelaajien nostaa tasoaan roimasti. Pääkäskijä Jorge Sampaolin päänvaiva on Argentiinan avauskokoonpano, joka tulee taatusti jälleen elämään. Loukkaantuneita pelaajia tai poissaoloja muista syistä ei tiettävästi ole.
Aika näyttää onnistuuko Argentiina-luotsi Sampaoli kolmannessa ottelussa valikoimaan taktiikan, muodostelman ja miehet oikein. Kahta joukkueelle tuttua muodostelmaa on jo kokeiltu, mutta homma ei ottanut onnistuakseen.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Nigerian edellisottelu osoitti, että se haluaa taistella kynsin ja hampain jatkopaikasta. Argentiina tuskin tulee pääsemään vastustajan puolesta helpommalla kuin aiemmissa kamppailuissa, päin vastoin. Erityisesti Nigeria-hyökkääjä ja kaksi maalia edellisottelussa viimeistellyt tuulennopea Ahmed Musa on ollut vaarallisella pelipäällä. Argentiinan puolustus saa olla tarkkana, kun Musa tikkaa milloin mistäkin kohti vastustajansa sota-aluetta.
Nigerian miehistö on Argentiinan tapaan terveenä, eikä ennakkoon tiettävästi ole poissaoloja luvassa. Joukkue lähteneekin otteluun samalla avauskokoonpanolla, kun edelliseen, voitokkaaseen otteluunsa.
Vaikka Argentiina ei helpolla tule pääsemään ja paineet ovat valtavat, olisi jättiläismäinen fiasko, jos se jäisi jalkapallon MM-kisoissa vuosimallia 2018 alkulohkoon. Argentiinan kokenut joukkue kokeneen managerinsa Sampaolin johdolla pyrkii takuulla löytämään tiistai-illassa ratkaisut ongelmiinsa − vaikka väkisin.
Täytyy muistaa, että joukkueella on edellisotteluiden vastatuulesta huolimatta yhä yksi maailman parhaista jalkapalloilijoista riveissään. Messin roolia Nigeria otteluun lähdettäessä ei voi vähätellä. Hän on pelaaja, joka pystyy ratkomaan vaikka yksin pelejä sille päälle sattuessaan.
Onnistumiset odottavat vasta Argentiinaa ja kolmas kerta toden sanoo!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ