MM-kisat 2018 pe 22.06. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Nigeria – Islanti | Islanti matkalla kohti pudotuspelejä?

D-lohkon ensimmäisissä peleissä Islanti venyi lohkon ennakkosuosikkia Argentiinaa vastaan 1-1 tasapeliin ja Nigeria kärsi Kroatialle 2-0 tappion. Torstai-illan Argentiina-Kroatia -ottelun tulos tulee vaikuttamaan hieman tämän ottelun asetelmiin, mutta se on jo lähes varmaa, että tämän ottelun häviäjä on todennäköisesti ulkona turnauksesta.
Argentiina-peli osoitti, että Islanti pystyy venymään heikommalla materiaalillaan ja laittamaan hyvän päivän tullen kenet tahansa tiukille. Puolustuspään viikinkimäinen taistelutahto ja erikoistilanteiden luominen kauempaakin ovat muovautuneet viime vuosien aikana Islannin tavaramerkeiksi.
Kummankaan joukkueen vireystila MM-kisojen alla ei ollut kovin hyvä, sillä joukkueet eivät ole nyt onnistuneet voittamaan otteluakaan viimeiseen viiteen peliin. Huomionarvoista on, että Islannin Alfred Finnbogason on onnistunut nyt kolmessa viime ottelussa peräkkäin, vaikka Islanti onkin pelannut voitoitta.
Nigerian ruuti on ollut Islannin ruutia kuivempaa, mutta Islannin puolustus antaa kyllä puitteet Nigeriallekin onnistua maalinteossa. Islanti on nimittäin päästänyt peräti 12 maalia näissä viidessä pelissä.
Ottelu on ennakkoon tasainen, mutta Islanti tulee lähtemään otteluun pienenä ennakkosuosikkina. Nigerian nimetön puolustus ei ole onnistunut vakuuttamaan viime peleissä ja Islanti on siltä osin niskan päällä. Lisäksi puolustusten vuotaessa tässä ottelussa saatetaan jopa nähdä maali molempiin suuntiin.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ