MM-kisat to 28.06. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Panama-Tunisia | Viimeinen näytös

MM-kisat jatkuvat torstaina neljällä ottelulla. H- ja G-alkulohkot paketoidaan ja niissä on vielä todella paljon mielenkiintoa. Varmaa on kuitenkin, että toisessa kello 21 alkavista otteluista yhteen iskevät Panama ja Tunisia ovat ulkona jatkosta.
Panaman MM-matkan kulku on sujunut jokseenkin ennakko-odotusten mukaan. Ensimmäisessä ottelussa se pelasi Belgiaa vastaan. Joukkue taisteli ensimmäisen puoliajan hyvin, mutta Belgian rynnistys toisella puolikkaalla oli liikaa. Loppunumerot 3-0. Toisessa ottelussa vastassa oli Englanti, joka rökitti Panaman peräti 6-1.
Tunisian avausottelu oli Englantia vastaan. Joukkue taisteli, mutta lopulta Englanti voitti ansaitusti 1-2. Toisessa ottelussaan Tunisia pyrki aktiiviseen pelaamiseen ja ottelusta muodostui todella viihdyttävä. Tunisian kannalta lopputulos ei ollut tosin mairitteleva, sillä Belgia vei ottelun nimiinsä lukemin 5-2.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Molemmille joukkueille ottelu on kisoissa viimeinen ja sen myötä joukkueet tulevat varmasti antamaan kaikkensa kentällä. Sivussa molemmilta on tiettävästi ainoastaan yksi pelaaja. Panaman rosterista puuttuu keskikenttämies Armando Cooper ja Tunisialta avausottelussa loukkaantunut ykköskassari Mouez Hassen.
Panaman puolelta katseet kannattaa kiinnittää konkarihyökkääjä Blas Pereziin, jolle ottelu on viimeinen maajoukkueessa. Löytyykö Perezistä ratkaiseva ase Tunisiaa vastaan?
Tunisian puolelta kovassa iskussa on ollut Rennes-keskikenttä Wahbi Khaziri. Khaziri teki maalin Belgiaa vastaan ja oli avausottelussakin mies paikallaan.
Ottelusta voi povata rohkeaa pelaamista, joka avaa maalipaikkoja molempiin päihin. Näistä joukkueista Tunisiaa voidaan pitää hienoisena ennakkosuosikkina, mutta Panama tulee antamaan sille kovan haasteen.
Tässä ottelussa tulevat korostumaan pelihalut ja maalintekotehokkuus. Taktiset pikkuseikat ovat toissijaisia, kun Panama ja Tunisia päättävät kisaurakkansa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ