pe 15.06. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Portugali-Espanja | Laaturyhmien kohtaaminen

MM-kisoissa B-lohkon avausottelut pelataan perjantaina. Koko lohkon ennakkoon mielenkiintoisin kamppailu tärähtää käyntiin kello 21, kun hallitseva Euroopan mestari Portugali ja Espanja iskevät yhteen Sotšin olympiastadionilla.
Erittäin vahvat karsinnat pelannut Portugali oli hyvä kisoihin valmistavissa otteluissaan. Kahdessa viimeisimmässä ottelussa se on pelannut Belgiaa vastaan maalittoman tasapelin sekä napannut 3-0 voiton Algeriasta.
Portugalin keskialueen tiivis puolustuspeli ja nopeat käännöt kärkipelaajien johdolla voivat olla Espanjalle myrkkyä. Joukkueen tähdet Joao Moutinho, Bernardo Silva sekä valopilkku Christiano Ronaldo ovat maalinteon kannalta avainasemassa. Mielenkiintoinen nimi on myös kenraaliharjoituksessa kaksi maalia iskenyt Valencia-kärki Goncalo Guedes.
Espanja eteni karsinnoista niin ikään päätapahtumaan varsin suvereenein ottein. Turnaukseen valmistavissa otteluissa sillä on allaan tasapeli Sveitsiä vastaan sekä 1-0 voitto Tunisiasta.
Espanja tulee hallitsemaan palloa pyrkien murtamaan Portugalin vahvan puolustuksen. Espanjalta löytyy pelaajia, jotka siihen pystyvät. Karsinnat ja valmistavat ottelut ovat osoittaneet, että joukkue on valmiina. Seuraava kuukausi tulee näyttämään, onko Espanjan maajoukkueen orastava alamäki kääntymässä parempaan suuntaan.
Portugali päästi kesäkuun valmistavissa kahdessa ottelussaan pyöreät nolla maalia. Puolustus on siis oletettavasti iskussa, viimeisenä lukkonaan maalivahti Rui Patricio.
Espanjan asettuessa vastaan on kuitenkin vastassa täysin eri luokan pelaajia, kuten Isco, David Silva sekä Sergio Busquets. Portugalin puolustus joutuu siis heti alkuun todelliseen testiin.
Jos on Portugalilla kelpo maalivahti, niin samaa voi sanoa myös toisessa päässä maalia tilkitsevästä David De Geasta. Hän on tällä hetkellä kiistatta yksi maailman vahvimpia maalivahteja.
Puolustus on myös maailman kärkeä, kun sitä johtavat kokemuksella keskuspuolustajat Gerard Pique sekä Sergio Ramos, joka kipparoi jälleen joukkueensa kisoihin.
Otteluun lähdetään todella kutkuttavista asetelmista ja tasaista vääntöä on todennäköisesti luvassa, pienet ovat siis marginaalit. Joukkueiden pelitavat istuvat erinomaisesti vastakkain ja molemmilla on realiteetit yllättää toisen puolustus. Viihdyttävä ottelu tulee kruunaamaan perjantai-illan.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ