ma 25.06. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Portugali-Iran | Päätöskierrokselle jäi suurin painoarvo

Portugali ja Iran sinetöivät jalkapallon MM-kisojen B-alkulohkon viimeisillä ottelullaan maanantaina. Ottelun panokset ovat molemmille joukkueille suuret.
Portugali on kerännyt tähänastisista otteluistaan neljä pistettä. Espanjaa vastaan avauskierroksella nähty, ehkäpä koko kisojen tähän saakka viihdyttävin ottelu, päättyi 3-3 tasatulokseen. Toisessa ottelussaan Portugali kukisti Marokon rutiininomaisesti 1-0.
Portugalin maajoukkueen isä, henki ja johtaja, tähtipelaaja sekä maalintekijä Christiano Ronaldo on vastannut joukkueensa kaikista neljästä turnauksessa tehdystä osumasta.
Iran on kerännyt turnauksessa tähän saakka kolme pistettä. Avausottelussaan se voitti viimehetken maalilla Marokon 0-1 ja toisessa ottelussaan kärsi se tappion Espanjalle, niin ikään numeroin 0-1. Espanja tyytyi 0-1 tilanteeseen eikä lähtenyt ottamaan suurempia risejä, vaikka hallitsikin peliä selkeästi.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Portugali pelaa maanantai-illan ottelussa lohkovoitosta. Jos Espanja voittaa samaan aikaan ottelussaan Marokon, kuten odottaa saattaa, on Portugalin voitettava oma ottelunsa Irania vastaan suuremmalla maalierolla. Espanjalla ja Portugalilla on ennen päätöskierrosta sama maaliero, neljä päästettyä ja kolme tehtyä osumaa. Keskinäisestä ottelusta alla on tasapeli, joten tasapisteissä tarkasteluun tulisi juurikin joukkueiden maaliero.
Iran elättelee vielä toiveita jatkopaikasta. Sillä on edessään haasteellinen tehtävä, sen tulisi voittaa Portugali päästäkseen jatkoon. Iranin on siis jossain vaiheessa pyrittävä saamaan pallollisia ratkaisuja aikaan, mikä puolestaan Portugalin tasoista joukkuetta vastaan saattaa herkästi eskaloitua vastustajan ylivoimahyökkäyksiin, joita nälkäinen kärki Ronaldo on viimeistellyt turnauksessa tehokkaasti.
Portugali lähtee otteluun parhaalla mahdollisella avauskokoonpanolla, eikä kumpikaan joukkue tule ainakaan suuria-, jos lainkaan muutoksia tekemään verraten edellisotteluihin.
Portugali haluaa takuulla voittaa lohkon ja tulee asennoitumaan peliin sen mukaisesti. Kun Portugalin asenne on kunnossa, tulee se jyräämään Iranin yli voittaen sen selkeästi jokaisella osa-alueella ilman epäselvyyksiä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ