su 15.07. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Ranska – Kroatia | Grande Finale!

Jalkapallon MM-kilpailut saavat arvoisensa päätöksen sunnuntaina. Kilpailujen loppuottelussa kohtaavat kisojen kaksi parasta joukkuetta. Ranska haluaa korjata EM-pettymystään ja todellinen yllättäjämaa Kroatia haastaa patonkimaan omalla iloisella tekemisellään.
Les Bleus on edennyt pudotuspeleissä vakuuttavalla pelillä voitosta voittoon. Joukkueenjohto on kerta toisensa jälkeen onnistunut analysoimaan vastustajan loistavasti ja erityisesti Ranskan tekemisessä ovatkin vakuuttaneet pelaajien sitoutuneisuus kulloinkin peruspelitavan kautta muovattuun pelitaktiikkaan.
Joukkueen otteista on paistanut määrätietoisuus ja kärsivällisyys. Erityisesti viimeisin ottelu, välierä Belgiaa vastaan oli osoitus ranskalaisten laadukkuudesta kaikia osa-alueita myöten.
Joukkueen monipuolisuus hakee vertaistaan. Pelaajat ovat omaksuneet roolituksen loistokkaasti ja joukkue on lähes täydellinen paketti aina maalivahdista piikkiin saakka. Onko Ranskan joukkue jopa liian täydellinen?
Jos on Ranska ollut vakuuttava, niin samaa voi sanoa Kroatiasta. Joukkue on kisojen ykkösyllättäjä ja sillä on täydet mahdollisuudet halata pokaalia finaalin jälkeen. Les Bleus on kuitenkin vastuksista tähän asti ylivoimaisesti pelottavin.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Kroatian yllätyksellisyys ja intohimo ovat jotain, mitä on vaikea kuvailla. Niin ikään loistavasti johdettu ryhmä on tuonut kisoihin piristysruiskeen ja nostanut Kroatian arvostuksen jalkapallomaana uudelle tasolle.
Helppoa vastusta ei Kroatia tule Ranskalle antamaan. Ottelun alku on Kroatian etsikkoaika, se voi aggressiivisuudellaan ja yllätyksellisyydellään ajaa Ranskan ottelun alussa ihmettelijän asemaan.
Mielenkiintoista on myös mitä Ranskalle tapahtuisi ottelun mahdollisesti jatkuessa pidempään tappioasemassa. Ranskan tappioasemassa pelaamista ei nimittäin olla turnauksessa nähty. Muistot EM-kilpailuista ovat varmasti alitajunnassa edelleen.
Kroatia on pudotuspelivaiheessa osoittanut ”pään olevan kunnossa”. Se on voittanut kaksi ottelua vasta rangaistuspotkukilpailussa ja yhden ottelun jatkoajan päätyttyä. Jokaisen se on kääntänyt edukseen. Se on myös ollut jokaisessa turnauksessa pelaamassaan ottelussa vastustajaansa parempi joukkue.
Kroatian joukkue tukeutuu vahvan keskikentän ympärille Ivan Rakiticin ja Luka Modricin johdolla. Hyökkäyksestä löytyy ratkaisuvoimaa ja monipuolisuutta, kun alati vaarallinen Mario Mandzukic löytää tilaa ja maalipaikkoja. Näiden lisäksi myös puolustuspeli on toiminut huomattavasti odotettua paremmin Domagoj Vida on pelannut loistoturnauksen. Hänen topparipariaan Dejan Lovrenia on parjattu paljon seurajoukkue Liverpoolin kauden aikana, mutta maajoukkuepeleissä hän on ollut mies paikallaan.
Kisojen viimeinen koitos tulee antamaan kisoille arvoisensa päätöksen. Kroatialla on ainutlaatuinen mahdollisuus toteuttaa suuri sensaatio, joka hakisi vertaistaan. Joukkue on kuitenkin jo nyt voittaja. Joukkueen jatkaa omalla rohkealla linjallaan ja nostaa pokaalin kohti Moskovan taivasta illan päätteeksi.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ