la 07.07. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Ruotsi − Englanti | Yllätykset kisoissa saavat jatkoa?

Jalkapallon MM-kisoissa tunnelma tiivistyy! Kaavion toisen puolen puolivälierät on pelattu. Vielä on suurta herkkua jäljellä toisen puolen osalta. Lauantain avausottelussa kohtaavat yllätysmaa Ruotsi sekä Englanti.
Ruotsi voitti oman alkulohkonsa ja pudotuspelien avauskierroksella kaatui Sveitsi. Ruotsi on osoittanut olevansa kova tekijä myös ilman Zlatan Ibrahimovicia ja ratkaisijoita on löytynyt. Sveitsi-voitossa, jonka joukkue kairasi lukemin 1-0, vastasi joukkueen osumasta ottelu ottelulta merkittävämpään rooliin noussut Emil Forsberg. Forsbergin hyökkäyspään aivoituksia joukkue tarvitsee myös Englantia vastaan. Ruotsin kärjet Ola Toivonen ja Marcus Berg ovat myös osoittaneet, että osaavat verkkoa heiluttaa.
Tarvittavien tehojen löytymistä vielä suuremmassa roolissa Ruotsin turnauksen jatkumiseen on todella kurinalainen oman pään puolustuspelaaminen. Tämän avulla se on onnistunut pitämään vastustajan pääsääntöisesti poissa parhailta maalipaikoilta.
Ruotsilta on sivussa varoitustilin täyttymisen johdosta Celtic-laitapuolustaja Mikael Lustig. Tämä yksittäinen poissaolo ei kuitenkaan Ruotsin vahvaan joukkuepuolustukseen tai -pelaamiseen liialti vaikuta ja mitat täyttävä korvaaja löytyy varmasti.
Englanti oli alkulohkonsa toinen Belgian jälkeen. Puolivälieriin se eteni kaatamalla rangaistuspotkukilpailussa Kolumbian loppunumeroin 1-2. Voitto oli Englannille ensimmäinen rangaistuspotkuilla maan kisahistoriassa.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Englannin puolustus näytti ensimmäisellä jaksolla Kolumbiaa vastaan todella vahvalta ja kolumbialaiset eivät meinanneet löytää lääkkeitä tilojen löytämiseen, saati maalintekopaikoille pääsemiseen. Toisella jaksolla Englannin puolustuksesta alkoi kuitenkin aika ajoin löytyä tilaa ja Kolumbia pääsi tasoittamaan varsinaisen peliajan loppuhetkillä numeroiksi 1-1.
Mielenkiintoista on nähdä, millä taktiikalla Englanti otteluun lähtee. Pallonhallintaa voisi olla tarjolla ja pallollisen roolin joukkue tulee myös ottamaan, mutta muuta on vaikea ennalta arvioida. Ruotsin puolustus on vakuuttanut turnauksessa ja Englannilla tulee olemaan täysi työ sahata siihen aukkoja.
Ruotsi pääsee pelaamaan ominta peliään, johon ovat läpi kisojen kuuluneet nopeat vastaiskut ja hyvä pelin avaaminen loistavan puolustuksen kautta. Englanti voittaa Ruotsin selkeästi yksilötaidossa, mutta sitoutunut ja sitkeästi joukkueena taisteleva Ruotsi ei varmasti olisi kenellekkään kovin mielekäs vastus, kun on edetty turnauksen puolivälieriin.
Englannilta saattaa olla sivussa vaihtohyökkääjä Jamie Vardy, joka sai edellisottelussa hieman kolhua tultuaan kentälle. Otteluparista ei mielenkiintoa puutu ja Ruotsi tulee tarjoamaan Englannille tuskallisia hetkiä ajamalla sen ratkaisuihin, jotka eivät joukkueen etua tue.
Helppoa ottelusta ei ole Englannille tulossa ja ottelusta voi odottaa vähämaalista taistoa, jossa Englanti hakkaa päätä seinään Ruotsin toteuttaessa pelikirjaansa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ