ma 18.06. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Ruotsi–Etelä-Korea | Maalipaikkoja tuhlaillaan?

Ruotsi ja Etelä-Korea avaavat MM-kisaurakkansa maanantaina F-lohkon kamppailussa. F-lohkon toinen avausottelupari Saksa ja Meksiko pelasivat sunnuntaina ja ottelu päättyi Meksikon yllätysvoittoon 0-1. Tuo mutkisti huomattavasti lohkon tilannetta.
Etelä-Korean kisoihin valmistavat ottelut sujuivat mollivoittoisesti kolmesta edellisestä ottelusta joukkueella on allaan 1-3 tappio Bosnia & Hertsegovinalle, 0-0 tasapeli Boliviaa vastaan sekä lukemin 0-2 Senegalille hävitty ottelu.
Harjoitusotteluissa joukkueelle harmaita hiuksia on aiheuttanut erityisesti tehottomuus maalipaikoissa ja helpot virheet, joista vastustaja on päässyt rokottamaan.
Ruotsin valmistavat ottelut sujuivat kaksijakoisissa tunnelmissa. Joukkue esitti nimittäin aika ajoin mainioita otteita peleissä, mutta se ei tehnyt maaleja. Edellisiin kahteen harjoitusotteluun nolla tehtyä osumaa. Tuloksina 0-0 tasapelit Tanskaa ja viimeisimpänä Perua vastaan.
Kokonaisuutena Ruotsi on laadukkaampi ja kokonaisvaltaisempi ryhmä kuin Etelä-Korea. Ruotsin ainoa huolenaihe on, kuinka se löytää kadonneet tehonsa, vieläpä Zlatan Ibrahimovicin ollessa poissa kisoista.
Ruotsin kokoonpanossa ei tule merkittäviä yllätyksiä vastaan ja joukkueen suurimmat tähdet, keskikentän pelinrakentaja Emil Forsberg ja toppari Victor Lindelöf ovat pelikunnossa.
Etelä-Korean ykkösmies on Tottenhamissa Valioliigaa paukuttava Heung-min Son, jonka on onnistuttava omassa ruudussaan ja vähän muidenkin, jos Etelä-Korea mielii pisteille.

Ottelusta voidaan odottaa vähämaalista puolustustaistoa. Ruotsi tulee hallitsemaan peliä, mutta sen täytyy päästä hyödyntämään maalipaikkansa tehokkaammin kuin kenraaliharjoituksissa. Lisäksi Ruotsin tulee pelata omilla vahvuuksillaan, kokonaisvaltaisesti ja energisesti. Jos Ruotsi näihin pystyy, sillä on edellytykset voittaa ottelu.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ