ti 03.07. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Ruotsi – Sveitsi | Vieläkö Ruotsi venyy yhteen yllätykseen

Toiseksi viimeinen puolivälieräjoukkue saadaan selville, kun Ruotsi ja Sveitsi kohtaavat Pietarissa. Vastakkain iskee kaksi hyvin samantapaista joukkuetta. Molemmat joukkueet ovat hyvin organisoituja ja perustavat pelinsä tiiviiseen puolustukseen.
Alkulohkon kumpainenkin joukkue selvitti hyvin ottein. Sveitsi sijoittui lohkokakkoseksi tappiottomalla pelillä, kun taas Ruotsi voitti oman lohkonsa häviten ainoastaan Saksalle viimeisen lisäaikaminuutin maalilla.
Ensimmäiseen pudotuspeliin kumpikaan joukkue ei pääse parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Ruotsin keskikenttäpelaaja Sebastian Larsson otti Meksikoa kisojen toisen keltaisen kortin, joten hän tulee olemaan automaattisesti pelikiellossa Sveitsiä vastaan.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Myös Sveitsin kapteeni Stephan Lichtsteiner ja Fabian Schär sovittavat Costa Ricaa vastaan hankittua pelikieltoa. Pelikiellot tulevat rasittamaan selkeästi enemmän Sveitsiä, sillä hyvin toimineesta puolustuslinjasta tulee olemaan kaksi tärkeää lenkkiä sivussa. Sveitsin vaihtopenkki ei ole niin laaja, että Lichtsteinerin ja Schärin kaltaiset poissaolot pystyttäisiin paikkaamaan linjaa heikentämättä. Lichtsteiner on ollut myös tärkeä osa Sveitsin hyökkäyksiä. Hänen juoksunsa ja keskityksensä oikealla laidalla ovat luoneet suurta uhkaa vastustajan puolustukselle.
Kuten Ruotsi on jo useamman kerran osoittanut, se omaa uskomattoman venymiskyvyn, vaikka se olisi paperilla heikompi joukkue. Sveitsi tulee lähtemään otteluun lievänä ennakkosuosikkina, mutta Ruotsi ei varmasti tule päästämään Vladimir Petkovićin johdattamaa joukkoa helpolla. Ottelusta tulee varmasti tasainen ja varsinainen peliaika saattaa hyvinkin päätyä tasalukemiin.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ