su 17.06. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Saksa-Meksiko | Suursuosikki avaa kisat

Jalkapallon MM-kisoissa taistellaan pisteistä jälleen sunnuntaina. Moskovassa F-lohkon avauspelissä kohtaavat Saksa, joka on jälleen yksi vahvimmista mestarisuosikeista sekä seitsemättä kertaa peräkkäin MM-kisoissa pelaava Meksiko.
Meksiko pelasi hohdokkaat karsinnat, mutta joukkueen kisoihin valmistavat ottelut sujuivat vaihtelevahkosti. Kolmesta viimeisimmästä harjoitusottelusta sillä on allaan 0-0 tasapeli Walesia vastaan, voittoon Skotlannista numeroin 1-0 päättynyt ottelu sekä Tanskalle 2-0 hävitty taisto.
Meksikon vahvuudet ovat monipuolisuudessa sekä taktisessa muuntautumiskyvyssä. Joukkueen eturivin kalustoon kuuluvat FC Portoa seuratasolla edustava kahden suunnan keskikenttä Héctor Herrera sekä joukkueen kapteeni Andrés Guardado, jonka MM-kisoihin valmistautumista on tosin varjostanut loukkaantuminen. Hänen pelikunnostaan ei ole varmuutta.
Saksan kisoihin valmistautuminen on niin ikään sujunut ailahtelevasti. Joukkue on kolmeen viimeiseen valmistavaan kamppailuunsa onnistunut tekemään ainoastaan neljä maalia, jota voidaan pitää Saksan tasoiselta joukkueelta melko erikoisena. Sillä on allaan kaksi tappiota ja yksi voitto.
Tappiot tulivat Brasiliasta numeroin 0-1 ja Itävallasta numeroin 2-1. Joukkue onnistui voittamaan Saudi-Arabian yllättävien vaikeuksien jälkeen numeroin 2-1. Harjoitusotteluiden tuloksista ei kannata vetää liian suuria johtopäätöksiä, mutta nyt on nähty jopa poikkeuksellisen suuria hankaluuksia.
Saksalla on pieni maalivahtihuoli, sillä joukkueen tähtimaalivahti Manuel Neuer on toipunut kisoihin pitkän loukkaantumisen jälkeen kuntoon. Pelikunto voi olla pieni kysymysmerkki, mutta Neuerin pelatessa parhaalla on tasollaan Saksan ykkösmaalivahti ja pelin avaamisen linkki joukkueelleen todella tärkeä pelaaja.
Saksan kokoonpano on parhaassa mahdollisessa kunnossa ja Mezut Özilin polvivaiva on ilmeisesti historiaa. Näin ollen oikeassa laidassa aloittaa Thomas Müller ja Özil asettuu kymppipaikalle.
Hyökkäyksen kärkenä aloittaa mielenkiintoinen nimi, kun arvokisadebytantti Timo Werner asettuu avauskokoonpanoon.
Saksan puolustuksessa nähdään tutut johtavat hahmot, kun topparit Mats Hummels ja Jerome Boateng ovat pelikunnossa.
Meksikon on pystyttävä parhaimpaansa ja venyttävä huippusuoritukseen Saksa-ottelussa, jos se haluaa tälle Euroopan superdynastialle laittaa kapuloita rataksiin.
Saksan koko kentän tasapainoa on saatu ihailla pitkään ja todennäköisesti saadaan myös jatkossa. Arveluttavat otteet harjoitusotteluissa tuskin painavat enää kisojen alkaessa.
Meksikon mahdollisuutena ovat nopeilla syötöillä käännetyt vastaiskut ja huippuhyvä pääpelaaminen sota-alueella. Saksan puolustus on hieman haavoittuvaisempi kuin aiemmin. Tästä huolimatta Meksikolla tuskin on pisteille asiaa, mutta maalinteossa joukkueella on kaikki edellytykset onnistua.
Saksan puolustuspelivalmius ja puolustuksen nopeus ovat siis avainasemassa Meksikon maalinteon kannalta. Meksikon nopeilla pelaajilla on edellytykset yllättää saksalaisrivistö.
Lähteekö Saksan peli heti kisojen alusta käyntiin aivan kuin ongelmia ei ikinä olisi ollutkaan, vai yskiikö moottori? Kuinka Meksiko onnistuu toteuttamaan pelisapluunaansa, ja minkä sapluunan valmentaja Juan Carlos Osorio kaivaa tällä kertaa takataskusta? Ottelu käyntiin kello 18:00 − kohteet talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ