la 23.06. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Saksa – Ruotsi | Saksalle vähämaalista voittoa

F-lohkon toinen kierros jatkuu Saksan ja Ruotsin kohtaamisella Sotšissa. Hallitseva maailmanmestari Saksa on lauantai-iltana lähes pakkovoiton edessä, kun se koki avausottelussaan 1-0 tappion Meksikolle.
Meksikoa vastaan Saksa pelasi hyökkäyspäässä varsin tehotonta peliä ja Meksiko käänsi hyvin Saksan avointa ja organisoitumatonta puolustusta vastaan. Ottelun loppulukemat olivatkin ehkä jopa kauniit Saksalle pelitapahtumiin nähden. Meksiko-pelin kaltainen puolustus ei todellakaan ole Saksalle ominaista ja päävalmentaja Joachim Löw on varmasti tehnyt ottelun jälkeen töitä ettei vastaavanlaista pelaamista nähdä Saksalta enää toistamiseen.
Löw tuleekin kaiken järjen mukaan tekemään joitain muutoksia avauskokoonpanoon. Todennäköisesti ainakin Marco Reus tuodaan hyökkäykseen lisäämään tehoja ja luovuutta. Myös Jonas Hector ja Ilkay Gundogan saattavat korvata Marvin Plattenhardtin ja Sami Khediran avauksessa. Ruotsin puolella ensimmäisestä pelistä sivussa ollut Victor Lindelöf tulee ottamaan Pontus Janssonin paikan puolustuslinjassa.
Toiselle kierrokselle lohkon johtajana lähtevä Ruotsi teki avausottelussaan tarvittavan kaivaen 1-0 voiton Etelä-Koreasta. Vastustajan rangaistuspotkualueella Ruotsi oli odotetun tehoton ja ottelun ainokainen tulikin rangaistuspotkusta kapteeni Andreas Granqvistin viimeistelemänä. Alakerrassa Ruotsin tiivis paketti puolestaan piti Etelä-Korean poissa vaarallisilta maalipaikoilta ja takasi kliinisen 1-0 voiton. Ottelussa Ruotsi tulee pistämään Saksan tiukille, ja jos Saksan hyökkäys jatkaa samaa tehottomuuttaan saattavat maalit olla todella niukassa.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ