MM-kisat 2018 to 28.06. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Senegal – Kolumbia | Kolumbian heiniä

H-lohko oli ennakkoon paperilla kisojen tiukin lohko, ja sitä se on myös ollut. Kolumbian ja Senegalin välinen ottelu ratkaisee kumpi nähdään jatkopeleissä.
Kolumbia on alkanut vihdoin saamaan pelin juonesta kiinni aloitettuaan kisat huonosti 1-2 tappiolla Japanille. Keskikenttäpelaaja Carlos Sanchezin aikaisen punaisen kortin myötä Japani oli liian vaikea vastus. Toinen ottelu Puolaa vastaan oli erinomainen. Kolumbia pystyi hyökkäämään ja puolustamaan tehokkaasti, kapteeni Radamel Falcao oli yksi ottelun onnistujista viimeistellessään ensimmäisen MM-kisamaalinsa ikinä.
Kolumbia saa ensimmäisessä ottelussa punaisen kortin napanneen Carlos Sanchezin takaisin Senegal-otteluun. Hän mitä luultavimmin korvaa viime pelissä pienen vamman kärsineen Abel Aguilarin avauskokoonpanossa keskikentän pohjalla. Kolumbia jatkaa tuhoisalla hyökkäysvitjalla Falcaon ja James Rodriguezin johdolla.
Senegal on tällä hetkellä lohkossa toisena 4:llä pisteellä tasoissa Japanin kanssa. Joukkue on todistanut kisoissa, että se pystyy haastamaan kenet tahansa aggressiivisella prässipelillä ja nopeisiin vastahyökkäyksiin perustuvalla pelitavalla. Päävalmentaja Aliou Cissé on itse entinen maajoukkuekapteeni, ja on varmasti yksi kisojen karismaattisimmista ja jopa parhaista koutseista.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Senegal hoiti Puolan avauskierroksella 2-1 numeroin vakuuttavalla pelillä ja heillä oli kaikki mahdollisuudet toistaa sama Japania vastaan ja varmistaa jatkoonpääsy. Näin ei kuitenkaan tapahtunut, ja nyt Senegal on siinä tilanteessa, että pisteitä olisi tästä ottelusta saatava.
Ottelussa Japania vastaan Senegal pääsi ottelussa kaksi kertaa johtoon, mutta Japani pystyi kummankin maalin jälkeen kampeamaan itsensä tasoihin. Tämä ottelu toimii todisteena siitä, että Senegalin puolustus ei ole missään nimessä varma, Kalidou Koulibalylla ei ole vierellään tarpeeksi luotettavaa toppariparia, eivätkä laitapakitkaan ole missään nimessä parhaimmasta päästä.
Senegalin puolustus ei ole tarpeeksi vahva ja luotettava Kolumbian laadukasta hyökkäystä vastaan. Kolumbian puolustus on tarpeeksi organisoitu estämään Senegalin vastahyökkäykset. Kolumbia on joukkueista kokeneempi ja suoriutuu paremmin tiukan paikan edessä, joten Kolumbia voitto kelpaa pelitiketeille.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ