pe 22.06. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Serbia-Sveitsi | Tulinen taistelu

Jalkapallon MM-kisojen perjantai-illassa vastakkain iskevät Serbia ja Sveitsi. E-lohkon ottelu pelataan Kaliningradin stadionilla.
Serbia selätti avausottelussaan Costa Rican 1-0. Ottelu oli yllättävän tasainen ja Serbia sai tehdä täyden iltapuhteen voiton eteen. Sveitsi aloitti kisat niin ikään tyylikkäästi − se pelasi tasapelin Brasiliaa vastaan. Pisteen riistäminen Brasilian tasoiselta joukkueelta MM-startissa luo hyvän pohjan, josta Sveitsin on hyvä jatkaa.
Sveitsi lähtee haastamaan Serbiaa tähtipelaajiensa, kuten Granit Xhakan ja Xherdan Shaqirin johdolla. Joukkueen maalivahtipeli on Yann Sommerin kautta hyvissä kantimissa. Avausottelussa pientä kolhua saaneen keskikenttämiehen, Valon Behramin pelaaminen on epävarmaa.
Serbian vahva keskikenttä, kokenut puolustus ja riittävän laadukas hyökkäys tulevat olemaan Sveitsille varteenotettavia mittareita.
Keskikentän keskustassa operoivat Nemanja Matic ja Luka Milivojevic. Hyökkäysten luomisen tärkeänä tukipilarina nähdään nuori Sergej Milinkovic-Savic. Laitapuolustaja ja kapteeni Alexandar Kolarov johtaa puolustusta kokemuksella.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Serbian kokoonpanoon ei ole ainakaan suuria muutoksia odotettavissa avausotteluun peilaten.
Ottelusta on paperilla tulossa äärimmäisen mielenkiintoinen ja tasainen. Lisäksi siinä kamppailaan turnauksen jatkon kannalta äärimmäisen tärkeistä pisteistä. Sveitsin mahdollisuus on Serbian hitaahko puolustus. Sveitsin nopeat laitapelaajat kykenevät tekemään tuhojaan saadessaan hyökkäysalueen painejaksoja.
Sveitsin kyetessä iskemään Serbian alueelle nopeasti ja laitojen kautta suoraviivaisesti maalille tai luomaan painetta, voi Serbialle tulla tuliset paikat. Sveitsin oman puolustusryhmityksen on myös toimittava saumattomasti, Serbian tuloksentekokaluston ollessa kovaa valuuttaa.
Molemmilla joukkueilla on omat puolensa ja vahvuudet ovat molemmilla erilaiset. Ottelusta voi odottaa kiihkeää taistoa, jonka jälkeen on tiedossa kenties entistä mutkikkaampi lohkotilanne.
Ottelu käyntiin kello 21!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ