MM-kisat ke 27.06. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Sveitsi-Costa Rica | Ykkös- vai kakkostila Sveitsin kiikarissa?

Keskiviikkona jatketaan MM-savottaa, kun toisensa kohtaavat paineitta pelaava Costa Rica ja Sveitsi, jolla on edelleen mahdollisuudet voittaa lohko. Ottelu alkaa kello 21 ja se pelataan Nižni Novgorodissa.
Sveitsin taival turnauksessa ennen viimeistä alkulohkopeliä on ollut ennakko-odotuksiin nähden loistelias. Joukkue pelasi avausottelussaan suursuosikki Brasiliaa vastaan 1-1 tasapelin. Toisessa ottelussaan Serbiaa vastaan se kampesi 1-0 tappioasemasta toisella puoliajalla 1-2 voittoon Granit Xhakan hurjalla pommilla sekä Xherdan Shaqirin lopun huikaisevalla yksilösuorituksella.
Sveitsi on lohkon jaetulla kärkipaikalla Brasilian kanssa, joka pelaa viimeisen ottelunsa Serbiaa vastaan samaan aikaan. Lohkovoitto ei valitettavasti turnauskaavion myötä välttämättä järjin haluttua tavaraa ole. E-lohkossa ensimmäiseksi tuleva joukkue kohtaa ensimmmäisellä pudotuspelikierroksella F-lohkon kakkosen.
Saksa on tällä hetkellä vahvimmin tyrkyllä F-lohkon kakkospaikalle, mutta lohkokakkonen on varmasti selvillä ennen E-lohkon otteluita. Jos kakkonen F-lohkossa on Saksa, voi tämä omalta osaltaan mutkistaa asetelmia.
Tulee muistaa, että E-lohkon tämänhetkisten ykkösen ja kakkosen, Brasilian sekä Sveitsin täytyy kuitenkin otella omat ottelunsa kunniakkaasti. Niskaan nimittäin hengittää Serbia ainoastaan yhden pisteen päässä. Se on valmis laittamaan sijoitukset ja spekulaatiot aivan uusiin sfääreihin.
Costa Rican MM-kisareissusta tuli edelliskisojen yllätysjoukkueelle pettymys. Joukkue haluaa varmasti viimeisessä ottelussaan antaa kaikkensa, se nimittäin jää alkulohkoon.
Costa Rican matka turnauksessa ei alkanut ruusuisesti, kun joukkue hävisi Serbialle avausottelunsa 0-1. Toisessa ottelussa kuokkaan tuli Brasilialta, tällä kertaa numeroin 2-0. Costa Rica ei ole tehnyt vielä maaliakaan turnauksessa. Maltillisena on pysynyt myös päästettyjen maalien lukumäärä, eikä vähiten Real Mardid -maalivahti Keylor Navasin otteiden ansiosta.
Ilman Navasia ja turnauksessa suhteellisen hyvin toiminutta puolustusta voisi maaliero olla vielä vähemmän mairitteleva. Joukkue haluaa takuulla avata maalitilinsä ja tehdä parhaansa vielä kerran.
Joukkueilla ei tiettävästi ole poissaoloja ja parhaat miehistöt saadaan jalkeille.
Jännitystä riittää tässäkin ottelussa!

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ