to 21.06. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Tanska-Australia | Tasainen taisto?

MM-kisoissa torstain iltapäiväkamppailussa kohtaavat avausottelussaan Perusta voiton kairannut Tanska sekä kelvollisesti ensimmäisessä pelissään tappiosta huolimatta esiintynyt Australia.
Tanska selviytyi avausottelustaan kunnialla, vaikka sillä oli tuuriakin matkassaan. Perulla oli ottelussa omat etsikkoaikansa, joiden hyödyntämisessä se ei onnistunut.
Ranskaa vastaan avausottelunsa pelannut Australia esiintyi omilla vahvuuksillaan ja suhteellisen rajallisella materiaalillaan pirteähkösti ottelussa Ranskan tuskaillessa maalipaikoilla.
Torstain ottelussa on mielenkiintoista nähdä kumpi ottaa pallollisen hallinnan itselleen. Tanskan aggressiivinen pelityyli toimi avausottelussa Perua vastaan. Mitä tapahtuu erilaisen pelityylin Australian tullessa vastaan?
Aiemmin todella hyökkäävästä pelityylistään tunnetun Australian pelaaminen on hieman tasapainottunut. Nykyään joukkueen yksi suurimmista valteista onkin hyökkäyksen ja puolustuksen välinen tasapaino.
Joukkueen paras osa-alue on tasapainoinen keskikenttä, jonka keskustassa operoivat pilkulta Ranskaa vastaan maalin iskenyt, Aston Villaa edustava, Mile Jedinak aisaparinaan Aaron Mooy. Joukkueen toinen merkittävä tukipilari keskikentän lisäksi on tolppien välissä palloja koppaava Brighton-kassari Michael Ryan.
Australian puolustus oli jopa yllättävän valmis Ranska-otteluun, vaikka se muutaman pienen virheen tekikin. Jos puolustus ei rakoile, ja joukkue saa riittävästi hyökkäysalueen painejaksoja, joiden kautta murtautua maalipaikoille saa ennakkosuosikkina otteluun lähtevä Tanska olla varuillaan.
Tanskan valtteina voi nähdä luovan hyökkäyspelin, keskuspuolustuksen sekä maalivahtipelaamisen.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Joukkueen ehdottomasti tärkein pelaaja, Christian Eriksen, rytmittää joukkueen pallollista hyökkäyspelaamista taidokkaasti ja herran syöttöarsenaali on laaja, mutta myös laukaus hyvää luokkaa. Keskuspuolustajat Simon Kjær ja Andreas Christensen onnistuivat lopulta hienosti omissa ruuduissaan avausottelussa. Maalivahtina pelaa Kasper Schmeichel.
Ottelusta on tulossa tasainen ja maalit voivat olla tiukassa. Molempien joukkueiden toimiva maalivahti yhdistettynä toimivaan puolustuspeliin voi olla molempien tai toisen valtti.
Maalipaikoilla tuskin mässäillään, mutta Tanskan materiaali on hienokseltaan laajempi. Eriksenin kaltainen pelaaja voi tällaisissa otteluissa olla joukkueelleen kultaakin kalliimpi.
Jos Australia mielii jatkopaikasta taistella, on sen otettava pisteitä ottelusta. Australian sisukas ryhmä ei tule päästämään Tanskaa helpolla!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ