MM-kisat ti 26.06. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Tanska-Ranska | Les Bleusin ensimmäinen varteenotettava testi

Tiistaina MM-kisojen alkulohkojen päätöskierroksella päätetään lohko C, jonka toisessa ottelussa Tanska haastaa Ranskan lohkovoitosta. Ottelu pelataan Lužniki-stadionilla Moskovassa kello 17:00.
Tanskalta löytyy aiemmista otteluistaan Perua vastaan tullut 1-0 voitto sekä Australiaa vastaan pelatusta ottelusta tasatulos 1-1. Tanskan joukkueesta on paistanut nälkä menestyä. Joukkue tarvitsee vielä ripauksen huolellisuutta viimeistelyynsä ja rauhallisuutta pallolliseen peliinsä.
Ranska puolestaan on kaatanut Australian numeroin 2-1 ja Perun 1-0. Joukkue ei vielä ole löytänyt peliinsä sitä ilmettä, jota Les Bleusilta on totuttu näkemään. Tämä saattaa toki johtua osaltaan aiempien vastusten tasoerosta. Ranska on voittanut molemmat kamppailut rutiinisuorituksella, mikä näissä otteluissa on riittänyt.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Selvää on, että De Rød-Hvide eli Tanska, on Ranskan vastuksista tähän saakka kovatasoisin. Punavalkoisia vastaan Ranskalle ei riitä pelkkä suoritus, vaan joukkueen on todella herättävä pelaamaan lohkovoitosta. Ranskan huolimattomuus tai flegmaattisuus syötöissä tai muuten pallollisena, on todella riskialtista Tanskan fyysistä ja aggressiivista ryhmää vastaan.
Tanskan hyökkäyspelin keskus on nimeltään Christian Eriksen. Hänellä on juonikkuutta, syöttökavalkadia ja monipuolisuutta auttaa joukkuettaan vuolemaan tulosta terävistä vastaiskuista.
Ranska on onnistunut turnauksessa ainoastaan kahdesti itse maalinteossa. Yksi maaleista syntyi Australian puolustajan toimitettua pallon omaan verkkoon. Vaikka joukkueella on maalinteon moniosaajia maailman huipulta, kuten esimerkiksi Antoine Griezmann ja Kylian Mbappe, ei Les Bleus ole vielä pystynyt ulosmittaamaan maalintekovoimaansa maalintekotilanteissa.
Tiistain alkuillan ottelun vastus Tanska tulee omalla periksiantamattomalla tyylillään haastamaan ja raastamaan Ranskaa. Tanskan maajoukkue on hävinnyt edellisen kerran tammikuussa ja osoitti karsinnoissa kykynsä pelata todella tasokkaita maita vastaan kaataen Puolan 4-0. Nyt joukkue on valmis kohtaamaan Ranskan.
Muhiiko C-lohkossa kisojen seuraava suuri yllätys? Se selviää tiistai-iltana!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ