MM-kisat 2018 ma 18.06. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Tunisia – Englanti | Ennakkosuosikkien vaikeille avausotteluille jatkoa

MM-kisojen G-lohkon ensimmäinen kierros päättyy päivän viimeiseen otteluun Tunisian ja Englannin välilä. Englannilta sopii odottaa ottelusta voittoa, mutta sitä ei missään nimessä voi pitää itsestäänselvyytenä.
Englannin menestys viime kisoissa oli surkuhupaisaa, kun sen matka päättyi heti alkulohkossa jäätyään lohkon viimeiseksi vain yhdellä pisteellä. Kyseessä tietysti oli kuolemanlohko, mutta silti suoritus oli Englannin tasoiselta maalta täysi farssi. Englannilta ei sovi odottaa näissäkään kisoissa erityistä menestystä, mutta lohkosta sen tällä kertaa pitäisi päästä jatkoon. Päävalmentaja Gareth Southgate tulee olemaan tiukasti suurennuslasissa median tarkkailun alla, hän tulee väistämättä saamaan kritiikkiä osakseen ja on sitä jo saanutkin.
Englanti on pelannut viimeiset 10 ottelua maalierolla 14-3, joka on vakuuttavaa kun vastassa on ollut Brasilian, Saksan ja Italian tasoisia joukkueita. Puolustus on tällä hetkellä ”Kolmella Leijonalla” hyvässä kunnossa, hyökkäyksestä löytyy loistavia maalintekijöitä Harry Kanen ja Jamie Vardyn muodossa, mutta ongelmaksi muodostuu heikohko keskikenttä Liverpool-kapteeni Jordan Hendersonin johdolla. Keskikentältä ei varsinaisesti löydy syöttökonetta, joka osaisi ruokkia hyökkäyksessä kiitäviä pikakiitureita tarpeeksi usein ja laadukkaasti. Keskikenttä onkin Englannilla hyvin puolustuspainotteinen, siksi omassa päässä on soinut hyvin vähän.
Tunisia selvisi 12 vuoden tauon jälkeen MM-kisaviheriöille oltuaan karsinnoissa voittamaton, jatkoonpääsyä lohkosta ei ole odotettavissa, mutta Tunisia tulee varmasti tarjoamaan katsojille mielenkiintoisia, ja vastustajille vaikeita otteluita. Tunisia tulee lähtemään kisoihin monen muun altavastaajan tavoin rutinoituneen puolustuksen kautta. Tunisia oli karsinnoissa jokaisessa ottelussa kuskin paikalla ja hallitsi palloa, nyt edessä on uusi tilanne, joka pakottaa Tunisian muuttamaan pelitapaansa.
Joukkue ei todellakaan ole paperilla nimekäs, mutta muutamia nostoja löytyy. Yli kahden kauden verran Sunderlandissa pelannut Wahbi Khazri omaa tietämystä englantilaisesta jalkapallosta ja osaa varmasti sitä jakaa joukkuelaisilleen. Tunisian puolustuksesta löytyy Valioliigan kahden kauden takaisen mestarin Leicesterin toppari Yohan Benalouane, joka ei välttämättä edes mahdu avauskokoonpanoon kun otteluun ennakoitu topparipari Syam Ben Yousseff & Yassine Meriah ovat esiintyneet karsinnoissa ja harjoitusotteluissa vahvasti.
Venäjän MM-kisat ovat osoittaneet kuinka vaikeita avausottelut voivat olla ennakkosuosikeille, ja samaa sopii odottaa Englannilta. Hyvin organisoitu Tunisia ei ole avausvastus helpoimmasta päästä, joten maaleja ei ottelussa ole liikaa odotettavissa. Englanti mitä luultavimmin pitää nollat ja on vaikea kuvitella, että Englanti avausottelussaan saisi yli kahta maalia tehtyä Tunisian verkkoon.TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ