la 30.06. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Uruguay – Portugali | Euroopan-mestari ongelmissa

Hallitseva Euroopan-mestari Portugali kohtaa neljännesvälierässä vaarallisen Uruguayn. Markkinat ovat asettaneet joukkueet melko lailla samalle lähtöviivalle, mutta Uruguay on meidän papereissamme näistä kahdesta potentiaalisempi jatkoonmenijä. Maaleilla tuskin tullaan ottelussa mässäilemään, kun kyseessä on kaksi vaikeasti murrettavaa puolustusta.
Uruguay voitti oman lohkonsa hienosti 5-0 maalierolla, toki vastustajat eivät olleet haastavammasta päästä. Laatua joukkueesta löytyy kentän jokaiselle osa-alueelle, mutta hyökkäyksessä on ollut Uruguaylla turnauksen aikana ongelmia. Luis Suarez ei ole vielä saanut moottoriaan kunnolla käyntiin, mutta onneksi vierellä on Edinson Cavani, joka on ollut näkyvässä roolissa Uruguayn otteluissa.
Uruguay pelasi erinomaisen ottelun Venäjää vastaan kun kisaisäntä kaatui 3-0, Uruguay piti ottelussa kuudennen nollapelin putkeen. Tämä antaa varmasti luottamusbuustia, kun vastaan asettuu ensimmäinen oikea haastaja Portugalin muodossa.
Pieni loukkaantumishuoli Uruguayn leirissä on toppari Jose Gimenez, joka huilasi Venäjää vastaan. Päävalmentaja Oscar Tabarez puutti pelisysteemin Venäjää vastaan viiden puolustajan linjaan, joka toimi erinomaisesti. Voi olla hyvinkin mahdollista, että sama muodostelma nähdään Portugalia vastaan.
Portugalin tie jatkopeleihin oli huomattavasti tulevaa vastustajaa vaikeampi. Espanjaa vastaan todella haastava ottelu, jossa joukkueen kapteeni Cristiano Ronaldo osoitti jälleen, miksi häntä pidetään maailman parhaana maalintekijänä hänen iskiessään Portugalin kaikki kolme maalia 3-3 tasapelissä. Marokkoa vastaan todella nihkeä 1-0 voitto ja viimeisenä Irania vastaan jouduttiin tyytymään 1-1 tuloksen seurauksena yhteen pisteeseen, joka vei Portugalin jatkoon.
Portugali on pelannut kisoissa erittäin vaikean näköisesti, millään osa-alueella se ei oikeastaan ole vielä onnistunut. Portugalin menestys näissä kisoissa on levännyt rankasti Ronaldon harteilla, eikä se tule muuttumaan Uruguayta vastaan. Luottopelaajilla Raphael Guerreirolla ja William Carvalholla on molemmilla pieniä lihasongelmia, tämä tulee tuottamaan päävalmentaja Fernando Santosille päänvaivaa.
Joukkueiden välillä on se merkittävä ero, että jos Ronaldo ei onnistu, niin Portugali on ongelmissa, mutta jos Cavanilla tai Suarezilla on vaikea päivä, niin on maailmanluokan kaveri vierellä paikkaamassa. Uruguay on pelannut vakuuttavammat kisat heikosti esiintyneeseen Portugaliin verrattuna ja lähtee mielestämme otteluun ennakkosuosikkina.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ