pe 06.07. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Uruguay – Ranska | Vive la France!

Puolivälierät potkaistaan käyntiin Nižni Novgorodissa Uruguay ja Ranskan välisellä kamppailulla. Ranska lähtee oikeutetusti otteluun ennakkosuosikkina, varsinkin kun Uruguayn hyökkäyskaksikosta puuttuu toinen puolisko eli Edinson Cavani loukkaantumisen takia.
Ranska osoitti neljännesvälierässä Argentiinaa vastaan olevansa tällä hetkellä kisojen paras hyökkäysjoukkue. Nuori tähtihyökkääjä Kylian Mbappe nousi otsikoihin ympäri maailmaa tehtyään kaksi maalia, mukaanlukien voittomaalin. Antoine Griezmann osui jälleen kerran rangaistuspilkulta, ja nuori laitapuolustaja Benjamin Pavard pyssytti yhden kisojen hienoimmista maaleista puolivolleylla. Ranska voitti lopulta maalijuhliksi julistetun ottelun 4-3 lukemin.
Ranskalta löytyy laatupelaajia jokaiselle pelipaikalle, joka tekee siitä yhden kisojen mestarisuosikeista. Ranskan vahvuus on mahtava hyökkäyskalusto, jonka alapuolella operoivat Paul Pogba, joka tuntuu olevan maajoukkueessa erinomaisesti elementissään sekä N’Golo Kante, joka painaa täydet 90 minuuttia hommia kentällä ylös ja alas. Hugo Lloris on kapteenina ollut Ranskan maalilla varma ja osaa pelata erinomaisesti jalalla.
Ranska teki Argentiinaa vastaan pieniä virheitä noustessaan jopa liian ahnaasti hyökkäyksiin, joka mahdollisti Argentiinalle vastahyökkäysmahdollisuuksia. Ranskan valmennusjohto varmasti tarttuu tähän epäkohtaan videoita tutkaillessa, joten näitä tuskin enää Uruguayta vastaan nähdään. Blaise Matuidi on keltaisten korttien takia ottelusta ulkona, mutta muuten Ranska pääsee operoimaan täydellä materiaalilla.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Uruguayn on tässä ottelussa toivottava, että kivenkovaksi leimattu puolustuslinja Diego Godinin ja Jose Gimenezin johdolla kestää täydet 90 minuuttia. Uruguay onnistui voittamaan hallitsevan Euroopan-mestarin Portugalin 2-1 Edinson Cavanin kahdella maalilla, Cavani loukkaantui myöhemmin ottelussa eikä häntä Ranskaa vastaan kentällä tulla näkemään. Uruguay oli näihin muutamaan maaliin johtanutta vastahyökkäystä lukuunottamatta helisemässä ottelussa.
Uruguayn puolustus onnistui pysäyttämään Cristiano Ronaldon, mutta sitä ei voi pitää erikoisena saavutuksena ottaen huomioon kuinka surkeasti tämä maailman parhaana pidetty pelaaja esiintyi ottelussa. Nyt vastaan asettuu monta kertaa vaarallisempi hyökkäys, ja on vaikea kuvitella Uruguayn puolustuksen kestävän edessä olevaa myllytystä. Keskikenttä tulee olemaan täysin Ranskan kontrollissa ja Uruguayn pelaajat voivat vain juosta 90 minuuttia perässä.
Edinson Cavanin poissaolon myötä Luis Suarez tulee viettämään hyvin yksinäisen ottelun Uruguayn hyökkäyksessä ja voi vain toivoa, että pallo putoaisi tuurilla hänen eteensä Ranskan maalilla. Uruguayn puolustus ei tule selviämään Ranskan käsittelyssä täyttä 90 minuutia. Ranska on niin paljon Uruguayta edellä hyökkäyspuoliskolla, että ei tässä voi muuta tehdä kuin lyödä Les Bleusia lapulle mukavalla kakkosen kertoimella.