ke 20.06. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Uruguay – Saudi-Arabia | Saudi-Arabian kiusaaminen jatkuu

A-lohkon toinen kierros saadaan päätökseen kysymyksiä herättävän Uruguayn ja suorastaan surkean Saudi-Arabian välillä Rostovissa. Uruguayn motivaatio varmasti kasvoi rutkasti heidän onnistuttuaan puristamaan vaikea voitto ensimmäisestä ottelusta.
Uruguayn avausottelu Egyptiä vastaan oli kaikkea muuta kuin vakuuttava, kun 1-0 voittomaali saatiin runnottua sisään vasta 89:llä minuutilla, viimeistelijänä Atletico-toppari Jose Maria Gimenez. Uruguayta pidettiin ennakkoon yhtenä kisojen vaarallisimmista hyökkäysjoukkueista, tähän yksinkertaisesti syynä kaksikko Edinson Cavani & Luis Suarez. Tämä kaksikko ei kuitenkaan esiintynyt edukseen Egyptiä vastaan, varsinkin Suarez tuntui suurimman osan ajasta olevan ihan omissa maailmoissaan, mutta on toivottavasti selvittänyt päänsä tähän otteluun lähdettäessä.
Uruguayn hyökkäämisestä ottelussa teki tietysti vaikeaa Egyptin organisoitu, todella alhaalla makaava puolustus jonka takia väleistä oli vaikea löytää syöttöpaikkoja. Saudi-Arabia on kuitenkin vastustajana aivan toista maata, eikä Uruguaylla pitäisi olla minkäänlaisia ongelmia tämän puolustuksen rikkomisessa. Uruguay voi oikeastaan hyökätä ihan mistä osasta kenttää vain haluavat, joka pelipaikalla on tasoero niin valtava Saudeihin nähden.
Saudi-Arabia koki karvaan 5-0 tappion avausottelussaan kisaisäntää Venäjää vastaan. Ennen kisoja oli kaavailtu, että huonoimman joukkueen paikasta taistelevat Saudi-Arabia ja Panama, voidaan varmasti todeta että Saudi-Arabia on viemässä tätä titteliä nimiinsä heittämällä. Joukkue oli Venäjää vastaan erittäin surkea ja mitäänsanomaton, hyökkäyspeli oli todella vaikeaa ja takkuilevaa, ja keskikenttäpelaajien syötöt olivat epätarkkoja ja huolimattomia.
Eniten huolenaiheita kuitenkin herättää joukkueen puolustustyöskentely, topparit ensisijassa. Uruguay tulee varmasti nostamaan ottelussa prässinsä erittäin korkealle, jonka myötä Sauditopparit joutuvat vielä tiukempaan paikkaan kuin viime ottelussa. Saudien verkonvartija Abdullah Al-Muaiouf on kaikkea muuta kuin varma, ja lukeutuu kisojen huonoimpiin ykkösmaalivahteihin, jos ei ole jopa huonoin.
Uruguay tulee asfalttikoneen lailla otteluun ja jyrää Saudit alleen jääkiekkolukemin.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ