ma 25.06. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Uruguay – Venäjä | Uruguay metsästää lohkovoittoa

MM-kisojen ensimmäinen lohko saadaan päätökseen, kun Uruguay ja Venäjä kohtaavat A-lohkon viimeisessä ottelussa. Molemmat joukkueet ovat jo varmistaneet jatkopaikkansa ja ottelussa pelataankin vain lohkovoitosta.
Uruguay ja Venäjä ovat molemmat voittaneet aiemmat ottelunsa, mutta Venäjä johtaa tällä hetkellä lohkoa paremman maalieron turvin. Uruguayn mieliessä lohkovoittoon heidän täytyykin ottaa Venäjästä voitto, kun taas Venäjälle lohkovoittoon riittää voiton lisäksi myös tasapeli.
Molemmat joukkueet tavoittelevat varmasti lohkovoittoa, sillä lohkovoittaja todennäköisesti välttää Espanjan heti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Lohkokakkonen on taas todennäköisesti saamassa vastaansa Portugalin.
Mutta täytyy muistaa, että B-lohkossa myös Iranilla on vielä mahdollisuudet jatkopaikkaan, joten Iranin yllättäessä Portugalin B-lohkon viimeisessä kamppailussa, A-lohkon voittajalle olisi tarjolla todellista jackpot-vastustajaa ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Venäjä on yllättänyt monet pelaamisellaan. Kisojen alla tehottomuuden kanssa paininut Venäjä on käyttänyt maalipaikat erittäin tehokkaasti ja ottanut näyttävät voitot Saudi-Arabiasta ja Egyptistä. Toki Venäjältä mitään pois ottamatta, tähänastiset vastustajat ovat olleet kiistatta turnauksen heikoimpia maita.
Uruguay on taas pelannut kaksi ensimmäistä peliä puolustuksen kautta. Vastustaja on pidetty pois vaarallisilta alueilta ja hyökkäyspäässä on tehty tarvittava, jotta pistesarakkeessa komeilee kuusi pistettä kahden pelin jälkeen. Uruguayn hyökkäys on kylläkin jättänyt paljon toivomisen varaa, sillä Luis Suárezin ja Edinson Cavanin kaltaisten tähtien tahdittamalta hyökkäykseltä on odotettu paljon enemmän tehoja.
Onkin todella mielenkiintoista, miten kahdeksan maalia tehtaillut Venäjä suoriutuu Uruguayn kovaa puolustusta vastaan. Uruguay tulee todennäköisesti pitämään palloa ja hakemaan voittoa maltillisesti, kun taas Venäjä tulee iskemään paikan tullen vaarallisesti vastaan.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ