MM-kisat 2018 to 14.06. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Venäjä−Saudi-Arabia | Avausmatsissa heti rahoille

Vuoden odotetuin urheilutapahtuma on ovella. Jalkapallon MM-kisat alkavat isäntämaa Venäjän ja Saudi-Arabian iskiessä vastakkain A-lohkon ottelussa Moskovassa. A-lohkossa Venäjän ja Saudi-Arabian lisäksi jatkopaikoista taistelevat Egypti sekä Uruguay.
Venäjän satsaukset kotikisoihin ovat tiedossa, mutta peliesitykset eivät liialti vakuuta. Valmistavia otteluita se pelasi tämän vuoden puolella yhteensä neljä kappaletta. Vastukset näissä peleissä ovat olleet tasokkaita.
Joukkueessa on nähty hieman vaihdantaa valmistavissa otteluissa. Nyt kokoonpano on asettunut eikä siinä kovin paljoa yllätyksiä alkavissa kisoissa nähdä.
Venäjän kenraaliharjoitus Turkkia vastaan tiivisti sen, mitä Venäjän pelillinen anti on ollut. Itse ottelu päättyi tasatulokseen 1-1, mutta Venäjälle tutut ongelmat − tehokkuus, maalipaikoille pääsy ja maalinteko − vaivasivat joukkuetta jälleen. Selvää on, että Venäjän selkeästi paras osa-alue on oman pään puolustuspeli, vaikka sekin on ailahdellut aika-ajoin. Joukkueen puolustuslinjaa johtaa kokemuksella kapteeni ja keskuspuolustaja Sergei Ignashevich.
Nyt kun vastaan asettuu ennakkoon heikompi vastustaja tulisi Venäjän ottaa pallollinen pelaaminen haltuun. On todella mielenkiintoista nähdä, millä taktiikalla joukkue lähtee tahkoamaan ensimmäistä otteluaan.
Saudi-Arabian viimeisin harjoitusottelu oli Saksaa vastaan. Saksa hallitsi ottelua, mutta piskuinen Saudi-Arabia pysyi kyydissä. Se laukoi vastaiskuistaan maalia kohti jopa neljä kertaa ja iski ottelun viimeiselle kymmenminuuttiselle pallon kertaalleen ohi Saksan maalia vartioineen Marc-André ter Stegenin.
Yksi Saudi-Arabian tärkeimpiä pelaajia on kärki Mohammad Al-Sahlawi, joka teki karsinnoissa 16 maalia, mikä on kova lukema, vaikka vastustajien taso vaihtelikin roimasti. Hänen roolinsa maalinteossa on iso, sillä montaa maalipaikkaa Saudi-Arabialle ei MM-peleissä ole luvassa.
Keskeinen kysymys ennen ottelua on, miten Venäjä onnistuu valikoimaan taktiikkansa. Se joutunee epämukavuusalueelleen eli pallolliseen pelinhallintaan. Miten joukkue onnistuu käsittelemään sen?
Saudi-Arabia lähtee kisoissa jokaiseen otteluun ennakkoon altavastaajana. Altavastaajana pelaaminen on aina helpompaa kuin ennakkosuosikin asemassa. Venäjää vastaan joukkueen valtteja voivat olla nopeat keskialueen pallonriistot ja pelin kääntäminen vauhdilla.
Kisojen avauspelit ovat monesti vähämaalisia ja osin varovaisiakin. Jos Venäjä jatkaa maalipaikkojen tuhlailua tai ei edes niille pääse, on peliä vaikeaa voittaa. Venäjällä on heti kisojen alkuun edessään ”pakkovoitto”.
Saudi-Arabialla on puolestaan edessään näytön paikka. Joukkueella on varmasti nälkää käyttää se hyväkseen. Ensimmäinen ottelu ja isäntämaa vastassa − Saudi-Arabian kannalta kisat eivät paremmalla ottelulla voisi alkaa.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ