la 07.07. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Venäjä − Kroatia | Kroatia palauttaa kisaisännän maan pinnalle

Jalkapallon MM-kisojen pudotuspelit käyvät kuumana ja lauantain toisessa ottelussa etsitään välierävastusta Ruotsin ja Englannin välisen kamppailun voittajalle. Kisaisäntä Venäjän kohdatessa Kroatian illan ottelussa on pöytä katettu herkulisin asetelmin.
Venäjä tulee otteluun neljännesvälierästä, jossa se antoi rangaistuspotkukilpailuun venyneessä ottelussa kyytiä yhdelle suurimmista ennakkosuosikeista. Joukkue eteni jatkoon tiputtaen Espanjan loppunumeroin 1-2. Venäjä oli alkulohkossaan toinen.
Kroatia puolestaan eteni jatkoon neljännesvälierästään niin ikään pitkän kaavan kautta Tanskan kaaduttua rangaistuspotkujen jälkeen 2-1. Kroatia voitti oman alkulohkonsa tyylipuhtaasti.
Kroatian joukkueesta on paistanut voitonhalu ja hyvä tekemisen tila läpi turnauksen. Joukkue on kaatanut vastustajansa kerta toisensa jälkeen. Seuraava testi on lauantai-iltana kisaisäntä Venäjän haastaessa kroatialaiset.
Venäjä on yllättänyt varmasti niin itsensä kuin myös faninsa ja jalkapallokansan ympäri maailmaa. Alkulohkosta jatkoon pääseminen oli joukkueella tavoitteena, mutta tämä ei kuitenkaan venäläisille riittänyt. Joukkue eteni puolivälieriin, vieläpä Espanjan kustannuksella.
Kroatia on pelaajamateriaaliltaan ja yksilötaidoltaan Venäjää laadukkaampi joukkue. Keskikentällä vilisevät joukkueen suurimmat tähdet ja pelilliset johtajat. Barcelonan keskikenttäpelaaja Ivan Rakitic näyttää saaneen kisoista aivan uutta virtaa peliinsä. Rakitic ratkaisi myös Kroatian puolivälieräpaikan. Toinen suuri nimi on pelistä toiseen vakuuttavasti esiintynyt Luka Modric.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Modricin harteilla ennen turnausta lepäsivät kenties suurimmat paineet Kroatian joukkueen osalta. Kroatian joukkueen vahvuudeksi on kuitenkin osoittautunut laajuus. Tuloksellinen vastuu on jakautunut jopa yllättävän laajalle.
Kroatian pelaajatilanne on melko hyvä, sillä varmasti sivussa on ainoastaan Nikola Kalinic. Puolustaja Ivan Strinicin pelikunto on hienoinen kysymysmerkki. Venäjän leiristä sivussa kokoonpanosta ovat todennäköisesti keskikenttämiehet Yuri Shirkov sekä Alan Dzagoev.
Kroatian marssi turnauksessa on ollut todella vahvaa, jos se jatkaa samanlaisia otteita voi Venäjä olla sille pelkkä suupala. Venäjältä löytyy kuitenkin pelaajia, jotka voivat horjuttaa Kroatian pakettia. Denis Cherysev on iskenyt turnauksessa kolme maalia. Cherysev tulee olemaan tärkeä osa Venäjän palapeliä myös Kroatiaa vastaan. Niin ikään kolme maalia iskenyt Artem Dzyuba on tärkeä osa Venäjän hyökkäyspelaamista. Dzyuba tuo voimaa ja kokoa myös maalineduspeliin ja erikoistilanteisiin.
Kroatia lähtee otteluun vahvana ennakkosuosikkina. Venäjän joukkue tämänhetkisessä tilassa on Kroatialle hyvä mittari, mutta Kroatian meno on tällä hetkellä niin vakuuttavaa ettei joukkueelle tahdo pysäyttäjiä löytyä. Kroatia etenee jatkoon ja tekee sen selkein numeroin.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ