ti 19.06. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Venäjä – Egypti | Bookkerien liian vahva reagointi

MM-kisojen lohkovaiheen toinen kierros avataan kisaisännän Venäjän ja Egyptin toimesta Pietarissa. Ottelu on todella tärkeä molemmille joukkueille, kun toinen jatkopaikka mitä luultavimmin ratkaistaan näiden kahden maan välillä. Mo Salahin täydestä pelikunnosta ei ole vieläkään varmaa tietoa, ja Egyptille tarjoillaankin sen myötä melko uskomattomia kertoimia.
Venäjä voitti ensimmäisen ottelunsa todella avutonta Saudi-Arabiaa vastaan murskaavasti 5-0. Bookkerit ovat reagoineet tähän tulokseen todella vahvasti ja Venäjä on asetettu aivan liian suureksi ennakkosuosikiksi Egyptiä vastaan. Venäjä ei median hehkutuksesta huolimatta pelannut erityisen hyvää peliä Saudeja vastaan, Saudit vain yksinkertaisesti pelasivat paheksuttavan huonosti.
Alan Dzagoevin loukkaantumisen myötä Venäjän keskikenttä heikentyi entisestään, ollen alunperinkin melko mitäänsanomaton. Denis Cherysev varmasti nousee avauskokoonpanoon Dzagoevin tilalle, mitä luultavimmin laitahyökkääjäksi, joka tarkoittaisi Aleksandr Golovinin siirtymistä keskemmälle.
Egypti hävisi avausottelunsa 1-0 lukemin Uruguaylle viime hetken erikoistilannemaalilla. Egypti osoitti tässä ottelussa olevansa hyvin organisoitunut puolustuspäässä ja jopa Uruguayn omistamalla hyökkäyskalustolla oli ongelmia hyvien maalipaikkojen luomisessa. Hyökkäyspäähän Egypti oli melko mitäänsanomaton muutamaa nopeaa vastahyökkäystä lukuunottamatta.
Egyptin toinen loukkaantumishuoli Salahin lisäksi on keskikentän höylä Tarek Hamed, jonka poissaolo tosin tuskin liikaa ottelussa näkyisi, Hamed oli Uruguayta vastaan näkymätön. Salah tulee ottelussa antamaan jonkinlaisen panoksen kentällä Egyptin hyväksi, jos ei sitten koko ottelua niin ainakin osan siitä. Salah on Venäjän vanhalle, kankealle puolustukselle aivan liian vikkelä, joten häneltä on odotettavissa tuhoja.
Joukkueiden tasoero ei todellakaan ole niin iso kuin bookkerit antavat ymmärtää, vaikka Venäjä kotimaassaan pelaakin. Jos ja kun Salah ottaa kentän haltuun, voi Egyptiä pitää jo näistä kahdesta vahvempana joukkueena. Maalinteko voi koitua Egyptille ottelussa vaikeaksi, mutta ei se Venäjällekään tule helppoa olemaan. Egyptin materiaali on riittävä ottamaan tästä ottelusta vähintään tasapeli tarpeeksi usein kertoimiin nähden, joten on kannattavaa lyödä vedot Egyptin kautta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ