MM-karsinnat 2022 pe 28.01. klo 02:00

Jamaika - Meksiko

Meksiko-tähdet sivussa! Yllättävätkö Michail Antonio ja kumppanit?

Meksikolla on pahoja puutteita pelaajistossaan, kun se kohtaa Jamaikan MM-karsintojen kolmosvaiheessa. Isännillä saattaa olla hyvä iskun paikka tässä ja West Ham tykinkuulan johtaman hyökkäyksen potentiaali otetaan vakavasti. Jamaika pelasi edellisellä maaottelutauolla pari tasuria, kun Meksiko puolestaan konttasi sen edelle nousseita Kanadaa ja USA:ta vastaan.

Wolves-hyökkääjä Raul Jimenez on loukkaantuneena, eikä myöskään Napoli-tykki Hirving Lozano pelaa Jamaika-ottelussa ollessaan pelikiellossa. Isännillä ainoastaan pitkään sivussa ollut Leon Bailey puuttuu, mutta sen hyökkäys tarjoilee silti vaaraa. West Hamin voimapesä Michail Antonio on latoi joukkueensa maalit molemmissa edelliskierroksen 1–1-tasapeleissä ja lisää lienee tulossa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna-kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUM! 🔥

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Kokonaisuudessaan peräti kolme isäntien neljästä edellisestä kamppailusta on päättynyt tasapeliin. Esimerkiksi kivikovaa lohkokakkosta USA:ta vastaan Jamaika onnistui edellisellä kierroksella naaraamaan pisteen. Voi olla, että tällä kertaa joukkue on voiton perässä hieman ahnaammin – jos pisteitä ei ala tulla, alkaa jamaikalaisten asema käydä todella tukalaksi kisapaikkaan tai seuraavaan karsintavaiheeseen pääsemistä ajatellen.

Toistaiseksi Meksiko majailee suoraan kisapaikaan oikeuttavalla kolmannella sijalla, mutta tyrkyllä jatkoon ovat myös Costa Rica ja Panama, jotka kohtaavat omassa keskinäisessä kamppailussaan perjantain vastaisena yönä. Jamaika vaanii kuudennella sijalla kerättyään vasta seitsemän pistettä, joten myös sille tuleva kamppailu on kriittinen, sillä tuloksia olisi kaivettava. Vierailla pisteitä on tuplasti enemmän, mutta kotivoitto muuttaisi asetelmia välittömästi – ja otteluita on jäljellä vielä reilusti.

Pelivalinnaksi haistellaan kotivoitto tai tasapeli -kohde (tuplamahdollisuus). Jimenezin sekä Lozanon kaltaisten profiilipelaajien puuttuminen sataa suoraan isäntien laariin. Kysymys erikseen on sitten, kuinka hyvin vierailija saa tulikuuman Antonion kuriin.

Ota Jamaikasta kaikki irti Fansbetillä

Tallettamalla 20€ ja tekemällä tämän vihjeen Jamaikan kautta triplan (kolme kohdetta) saat nyt Fansbetiltä kaksi ilmaista 20€ triplavetoa lisää.

Avaa tili, talleta ja lyö tripla, jossa on Jamaikan lisäksi kaksi vähintään 1,40 -kertoimista muuta matsia ja saat ilmaiset lisävedot tilillesi. Ilmaisvetojen voitoilla ei ole kierrätystä, joten voit nostaa voittosi heti pankkitilillesi.

Tarjous on voimassa vain mobiilissa.

PELAA PANAMAA TÄSTÄ >>>


10 euroa pelirahaa