CS to 04.08. klo 15:30

JANO - Conquer

JANO debytoi Assembly Summer -turnauksessa!

Torstai pyöräytetään käyntiin Assembly Summer 2022 -turnauksen merkeissä, kun kuusi suomalais- sekä kaksi ulkomaalaisjoukkuetta saapuvat Helsinkiin Messukeskukseen taistelemaan 15 000 dollarin palkintopotista. Yksi päivän mielenkiintoisimmista otteluista pelataan klo. 15:30 alkaen, kun Aleksi “allu” Jallin sekä Lasse “ZOREE” Urosen uudelleenrakennettu JANO saa vastaansa Conquerin.

Ottelu pelataan paras yhdestä -formaatilla. JANO:n rosterin core tunnettiin ennen nimellä temp, mutta organisaation myötä myös muutama pelaaja rosterissa on vaihtunut. Olli “oopee” Piispasen sekä Jere “Jerppa” Määtän tilalle on napattu entinen HAVU:n pelin sisäinen johtaja Olli “sLowi” Pitkänen sekä Otto “Ottob” Virtanen

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Kokemusta rosterista löytyy siis hurjasti. Rosterissa on Major-finaalissakin käyneen allun lisäksi HAVU:n kanssa maailman TOP-20 -joukkueeksi yltäneet sLowi ja ZOREE. Tony “arvid” Niemelä ei myöskään kalpene kokemuksen nimissä, sillä herra on pelannut jo pitkään suomen vahvimmissa joukkueissa. Valmentajana toimii edelleen ENCE:nkin entistä huippulinaria koutsannut Slaava “Twista” Räsänen.

Kummankaan joukkueen karttavalikoimasta on vaikea sanoa sanaakaan, sillä kumpikaan joukkue ei ole nykyisellä kokoonpanolla pelannut vielä yhtään virallista ottelua. On kuitenkin todettava, että LAN-otteluissa kokemus puhuu, ja vaikka Conquerin leiristä taitavia pelaajia löytyykin, on JANO aivan eri kalibeeria. Lapulle ladataan 3,5 -kierroksen tasoitusta JANO:n hyväksi pienellä panostuksella.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa