CS ke 07.12. klo 18:15

JANO - ENCE AC

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko JANO? ENCE:n akatemiajoukkue arvoitu aivan liian suureksi kertoimien valossa!

Keskiviikkoon mahtuu myös suomalaisväriä Counter-Striken puolella, kun Finnish Esports League (FEL) jatkuu kahden ottelun voimin. Päivän ensimmäinen ottelu on selvästi mielenkiintoisempi niin vedonlyönnin näkökulmasta, kuin myös pelillisesti. Ottelussa kohtaavat nimittäin Suomen toiseksi paras joukkue JANO sekä ENCE Academy.

ENCE Academy on menestynyt hienosti akatemiajoukkueiden keskuudessa, mutta muuten menestys on jäänyt melko saamattomaksi. Elisan suomiliigassa joukkue ylsi finaaliin, jossa joukkue koki melko ylivoimaisen tappion HAVU:lle. On nähty ennenkin, että JANO:n ja HAVU:n tasolle ENCE AC ei vielä yllä.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

JANO:lle tarjotaan ottelussa melko kovaa kerrointa. Joukkue on päässyt eroon heikoimmasta lenkistään Otto “Ottob” Virtasesta, jonka tilalle on napattu HAVU:ssakin aikoinaan pelannut Joona ‘Sm1llee’ Holmström. Sm1lle on paperilla selvä upgrade Ottob:n rinnalla, sillä jälkimmäinen kärsi selvästi paineista, eikä pystynyt suorittamaan läheskään tarpeeksi tasaisesti.

ENCE AC tulee poistamaan vakipoistonsa Dust 2:n, kun JANO puolestaan poistaa Vertigon. JANO saa itselleen esimerkiksi Infernon, kun ENCE AC puolestaan valinnee Overpassin. Kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Ancient. Kolmesta ottelun potentiaalisesta kartasta kaksi suosii selvästi JANO:a, ja täten joukkue on suurehko ennakkosuosikki ottelun voittajaksi.

ENCE

@ENCE
Let’s continue this week with FEL Season 10 Upper Finals 🇫🇮

🆚 @janoesports
🕕 18:15 EET

#EZ4ENCE