Jalkapallon MM to 01.12. klo 21:00

Japani - Espanja

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Pyöritteleekö E-lohkon ennakkosuosikki taululle jälleen rumat lukemat? Japanin kisataival uhkaa päättyä!

Japani haastaa Espanjan MM-kisojen E-lohkon päätöskierroksella Khalifa International Stadiumilla. Japanin sensaatiomaista avauskierroksen voittoa Saksasta seurasi todellinen pannukakku, kun Costa Rica vastoin pelitapahtumia nappasi voiton Hajime Moriyasun suojateista. Nyt Japanilla on käytännössä pakkovoiton paikka, sillä luultavasti Saksa voittaa Costa Rican toisaalla ja Espanjan ohi ei ole tasurilla asiaa.

Japanin keskikentältä puuttuu luultavasti Wataru Endo ja alakerrasta Hiroki Sakai. Takehiro Tomiyasu on sen sijaan palannut joukkueharjoituksiin. Espanjalta Rodri ja Gavi ovat viime päivinä parannelleet omia kolhujaan ja kaksikon pelikunto vaikuttaa varsin epävarmalta. Sergio Busquetsia uhkaa pelikielto, joten Luis Enrique voi antaa keskikenttäveteraanille lepovuoron.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Squawka Live

@Squawka_Live
FT: Germany 1-2 Japan

xG: 3.27-1.42
Shots: 26-12
Shots on target: 11-4
Accurate passes: 686-191
Corners: 6-6

Wow.


Miten peli sitten etenee? Espanja on varmasti paljon pallossa. Japanihan teki historiaa Saksa-ottelussa voittamalla ottelun 26% pallonhallinnalla. Japani joutuu suurella todennäköisyydellä siis jahtaamaan palloa suurimman osan ottelusta, kun spanskit tykkäävät pallosta vielä Saksaakin enemmän. Moriyasun suojatit jaksavat kyllä juosta, mutta eivät koko ottelua.

Japanin mahdollisuudet maalintekoon jäävät todennäköisesti yksittäisten vastaiskujen varaan, joista toki rankaistiin jo Saksaa huolella. Pitkiin pallonhallintajaksoihin Japanin on vaikea nähdä kykenevän. Espanja kykenee Japanin tässä kaatamaan melko helpostikin, vaikka Japani maalinteossa onnistuisikin. Napataan lapulle kunnon panoksella Espanja yli 2,5 maalia!

Näin teet tällä vedolla 63,75€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Espanja yli 2,5 maalille, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Espanja yli 2,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 63,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.