Jalkapallon MM ma 05.12. klo 17:00

Japani - Kroatia

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ei kai taas!? Putoaako Kroatia samaan ansaan kuin Saksa ja Espanja?

Saksan ja Espanjan alkulohkossa käsittämättömällä tavalla kepittänyt Japani saa neljännesvälierässä vastaansa viime MM-turnauksen hopeamitalisti Kroatian. Joissain instansseissa ennusteltiin Kroatian jopa jäävän alkulohkoon eikä se oikeastaan kauaksi jäänyt, kun Romelu ”Big Rom” Lukaku missasi tukun avopaikkoja kolmannen alkulohkokierroksen matsissa Zlatko Dalicin poppoota vastaan.

Kroatia oli ennen Belgia-matsia kuitenkin pelillisesti varsin hyvä, kun vastassa oli Marokko ja Kanada. Marokon tiivistä puolustusmuuria vastaan Kroatia ei kuitenkaan onnistunut maalinteossa – tuo ottelu oli muutenkin melkoista asemasotaa, kun tappiota haluttiin välttää viimeiseen saakka.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

ESPN FC

@ESPNFC
Japan beat Spain with just 17.7% possession, the lowest figure 𝙀𝙑𝙀𝙍 recorded in World Cup history 🤯


Kummallakaan joukkueella ei ole otteluun lähdettäessä merkittäviä loukkaantumispoissoloja. Japanin avauksen oikea pakki Hiroki Sakai ei kyennyt pelaamaan Espanjaa vastaan eikä laitapakin tilanteesta ole vielä tarkempaa tietoa. Wataru Endo oli Espanjaa vastaan penkillä ja pääsi sentään lopussa kentällekin. Ko Itakura kärsii pelikieltoa, mikä vie Japanilta hieman toki resursseja alakerrasta.

Japani hävisi lohkovaiheessa kertaalleen Costa Ricalle, kun Hajime Moriyasun suojatit joutuivat epämukavuusalueelleen eli pallollisesti kuskin paikalle. Kroatia ottaa luultavasti pallonhallinnan itselleen maanantaina, mutta erityisen tarkkana tulee olla Japanin vastaiskujen kanssa – Moriyasun ryhmä iskee kuin kobra ja yhtäkkiä ollaankin takaa-ajoasemassa. Saksalta ja Espanjalta voivat kroatialaiset kysellä lisätietoja. Otetaan lapulle energistä Japania +0,5:n tasoituksella!