World Rally Championship to 10.11. klo 01:00

WRC - Japanin MM-ralli

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Korkki auki! Toyota juhlii, mutta veto löytyy toisesta tallista!

Rallin MM-sarja päättyy Japanissa Toyotan kotikonnuilla. Toyota on jo varmistanut merkkimestaruuden, ja Kalle Rovanperäkin on ollut varma mestari jo toista kuukautta. Silti kotikisa on tallille tärkeä, ja siihen panostetaan kaikki mahdollinen. Ralli alkaa jo torstain vastaisena yönä testierikoiskokeella, josta saadaan hieman osviittaa tämän viikonlopun voimasuhteista.

Japanin ralli on uudistunut totaalisesti, sillä Sapporon liepeillä ajettu sorakisa on vaihtunut Nagoyan ympäristössä suoritettavaan asvalttiralliin. Vaativat vuoristoreitit tulevat ulosmittaamaan ajajista ja kartanlukijoista kaiken, eivätkä kapeat tiet anna virheitä anteeksi. Kokeneetkaan kuskit eivät siis hyödy aikaisemmista Japanin kokemuksista millään tavalla.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Haaste tuplaantuu M-Sportin Craig Breenille, jolla on Japanissa uusi kartanlukija. Edellinen vierustoveri Paul Nagle pisti Katalonian rallin jälkeen kartat narikkaan, ja Breen lähtee ensimmäistä kertaa Japanissa liikenteeseen James Fultonin keralla. Vaikka valmistautumisessa ei ole varmasti jätetty yhtään kiveä kääntämättä, lisää tämä epävarmuustekijöitä muutenkin hajanaisen kauden ajaneen Breenin osalta.

WRC - FIA World Rally Championship

@OfficialWRC
Back in vibrant and beautiful Japan 🇯🇵

#WRC | #WRCLive | #RallyJapan

H2H-vedossa Breeniä vastassa oleva Hyundain Dani Sordo on ajanut vain rajallisen määrän ralleja. Kokenut kettu on saalistanut kolme palkintosijaa, ja Kataloniassa mies oli hyvä viides. Varma työskentelijä tulee olemaan vahvoilla myös Japanissa, ja Hyundain luotettavuus on myös paremmalla tasolla kuin Fordilla. Niinpä kertoimeen jää pakosti ilmaa, ja Sordo kelpaa vetoihin lyömään Breen Japanin rallissa. Katalonian rallissa veto oli sama, ja yritetään tällä reseptillä uutta osumaa! Mr Green on jälleen mehukkaan tarjouksen takana.