Suomen Cup ti 14.06. klo 18:30

JäPS - AC Oulu

Veikkausliiga-yllättäjä AC Oulu palaa tauolta Suomen Cupissa

Ykkösessä kautensa vahvasti aloittanut sarjanousija saa pääsarjavieraita Suomen Cupin nejännesvälierässä tiistaina. AC Oulu on ollut Veikkausliigassa alkukauden vahvimpia yllättäjiä ja se lähti kesän maaottelutauolle pääsarjan nelospaikalta. Vierailija on huilannut kesäkuussa, mutta isäntien sarjapelit ovat pyörineet normaalisti, mikä tuo myös tiistaille mielenkiintoisen lisämausteen.

AC Oulu pääsee tuoreella jalalla pitkän huilin jälkeen vierasmatsiin järvenpääläisiä vastaan. Isäntä on ollut vahvassa lennossa Ykkösessä ja voittanut viidestä edellisestä matsistaan neljä. Tosin toukokuun alussa joukkue hävisi Gnistanille 10–1-lukemin. Vaikka isännän pelituntuma on ehkä vieraita parempi, on oululaisten tasoero isäntiin verrattuna todella suuri.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Vieraiden tavoitteet Suomen Cupissa ovat selvästi korkealla, eikä joukkue ole ainakaan tähän saakka jättänyt mitään sattuman varaan. Edellisillä kierroksillä sekä TP-47 että Ilveksen kakkosmiehistö ovat saaneet oululaisten käsittelyssä kylmän suihkun niskaansa lukemin 4–0. Kun katsotaan kaikkia kilpailullisia otteluita, vierailla on vain yksi tappio edellisissä kahdeksassa matsissaan. Viimeisessä ottelussaan ennen kesätaukoa joukkue kaatoi kotonaan Veikkausliigassa SJK:n 1–0-numeroin.

Pelivalinnaksi tiistaille otetaan AC Oulu (1×2) & yli 2,5 maalia -tupla, jolle saadaan mukava kerroin. Suomen Cupissa parhaat kertoimet ja laajimmat kohdevalikoimat tarjoaa TurboVegas. Avaa pelitili tästä ja naulaa tiistaille vedot sisään!

10 euroa pelirahaa