Ykkönen pe 13.05. klo 18:30

JäPS - EIF

Taasko paukkuu?

JäPS pääsee perjantaina viimein ulkopeleihin, kun ottelu EIF:iä vastaan pelataan luonnonnurmella. Järvenpääläisten sarjakausi ei ole alkanut suosiollisten tähtien alla, ja joukkue on neljä ottelua pelattuaan kahdella pisteellään sarjan jumbona. Tammenlehväsoturit Tammisaaresta sen sijaan ovat keränneet jo seitsemän pistettä, jolla laatuseura on sarjassa viidentenä.

JäPS pelasi vieraissa Gnistania vastaan todellisen ohipelin, ja tuloksena oli karmaiseva 10-1 tappio. Pelin maalikoostetta katsoessa tunnekirjo vaihteli kaikkea pahoinvoinnista säälin kautta röhönauruun. Niin kujalla JäPSin pelaajat ottelussa olivat. Tuosta ei tietenkään suunta voi olla kuin ylöspäin, mutta selkeästi kotiyleisölle on tässä matsissa todistettavaa, tai nousukiima fanien keskuudessa vaihtuu häpeässä kärvistelyksi.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA J√ĄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 K√ĄTEISKIEKKAASI HETI

EIF on ollut kauden alussa sanalla sanoen hyvä. Suomen Cupissa se jatkaa edelleen, ja Ykkösessä on tappio kärsitty vasta TPS:lle. Viime kierroksella otettiin todella kova voitto Jarosta, jolla on eräs sarjan vahvimmista miehistöistä. Tosin voitosta voi kiittää suuresti maalivahti Mehdi el Moutacimia, jonka torjunnat masensivat pietarsaarelaiset. Ylöspäin joukkueella on kohtuullinen tulivoima, eikä se ole sarjapeleissä vielä maaleitta jäänyt.

Jos kenttä ei ole Järvenpäässä aivan perunapeltoa, tämän ottelun maaliodottama on lähtökohtaisesti korkea. JäPSin alakerta on harvahko, ja EIF on tähän asti ollut maalirikas molempiin suuntiin. Niinpä otetaan vähintään neljän maalin syntyminen kuitille hyvin mielin.

10 euroa pelirahaa