Ykkönen la 01.10. klo 15:00

JäPS - Jaro

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jaro jyrää syksyn tullen, mutta Järvenpäässä on ennenkin tullut yllätyksiä

JäPSillä on vielä teoreettinen sauma Ykkösen ylemmässä loppusarjassa neljän sakkiin, jolla päästäisiin ainakin teoreettisesti karsimaan Veikkausliigapaikasta. Liian todennäköistä sinne pääseminen ei ole, mutta järvenpääläiset tuskin tulevat jättämään taistelua kesken. Jaro on paikkansa karsinnoissa jo varmistanut, joten pietarsaarelaisten motivaatio tässä on yrittää kammeta vielä onnahdellut TPS pois kakkospaikalta.

JäPSin loppusarja on ollut kaksijakoinen: ensin kaatui kotona TPS komealla tavalla, mutta perään EIF oli vieraissa täysin ylitsepääsemätön este. Omissa kolisi jo ottelun ensimmäisellä minuutilla, ja tämä kertoi pelin koko kuvan. Koko kaudenkin mittakaavassa voimakas ailahtelu on ollut JäPSin helmasynti – tosin ei joukkuetta voi millään tavalla mollata, kun selvitti tiensä kuuden sakkiin. Hassan Sesay sai taannoisesta sekoilustaan oikein kunnolla pekkaa, eikä miestä nähdä hetkeen.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

Suomen Palloliitto

@Palloliitto
Palloliiton kurinpitovaliokunta on käsitellyt 9.9. pelatun Miesten Ykkösen ottelun KTP – JäPS tapahtumia. JäPS:n pelaaja Hassan Sesaylle määrätään seitsemän ottelun lisäpelikielto. ⤵️

@MiestenYkkonen
palloliitto.fi/ajankohtaista/…
palloliitto.fi

JäPS:n Hassan Sesaylle seitsemän ottelun lisäpelikielto

Palloliiton kurinpitovaliokunta on käsitellyt 9.9.2022 pelatun Miesten Ykkösen ottelun KTP – JäPS tapahtumia.

Jaron hieno syysvire on tuonut jo neljä peräkkäistä voittoa, ja joukkue voi yltää karsinnoissa vaikka mihin, jos otteet jatkuvat vastaavanlaisina. Jimmy Warghin suojatit hakivat Turusta TPS:ltä täydet pisteet, ja antoivat vihonviimeisen sysäyksen Jonatan Johanssonin potkuille. TPS:llä oli Jaroa vastaan paikkansa, mutta alakerta piti ihailtavasti, vaikka turkulaiset painoivat toisella puoliajalla kovasti päälle.

Jaro on vetomarkkinoilla aivan niittisuosikki, eikä ihan tähän oikeuttavaa todennäköisyyttä saada taiottua. JäPS on aiheuttanut kotonaan monille joukkueille vaikeuksia, eikä se ole poissa laskuista tänäänkään. Laitetaan siis kotijoukkueelle varovaista vetoa sisään – tasoitusvetoa suositellaan, eli jo tasapeli riittää lunastukseen. Ja ota tämä kerroin tuplakertoimella!!!

Ota vedolle tuplakerroin näin:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ ja avaa pelitili.
2. Talleta 10 – 100€ ja saat sen heti tuplana tilillesi.
3. Pelaa talletuksesi ja bonuksesi summa vedolle JäPS 1X kertoimella 2,30.
4. Kun veto osuu, lunastat käytännössä tuplakertoimella 4,60 🤘