Ykkönen pe 12.08. klo 18:30

JäPS - PEPO

Kauden yllättäjä vahvistuu perjantaiksi!

JäPS on Ykkösen tämän kauden yksi suurimmista piristysruiskeista. Ennakkoluulotonta jalkapalloa pelaava joukkue saattaa mennä ylempään loppusarjaan, mikä olisi kauden alkuspekulointeihin nähden isohko yllätys. Myös PEPO on pelannut viihdyttäviä otteluita, mutta tähän asti tulokset eivät ole olleet aivan yhtä hyviä, ja joukkue on kauden päätteeksi putoamisvaarassa.

JäPS on ollut myös aktiivisena pelaajapuolella: Enoch Banza lainattiin joukkueeseen jo aikaisemmin, ja nyt tulee FC Lahdesta Berat Köse, jonka ensiesiintyminen perjantaina on enää paperihommista kiinni. JäPSin pelitavassa on omat riskinsä, mutta joukkue on sitten kevään varmistunut kovasti, eikä toukokuisen katastrofin Gnistania vastaan pitäisi enää tällä kaudella toistua. Ylöspäin joukkue näyttää luovalta ja tulosta syntyy.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

N√ĄIN SAAT SUPEREDUN

PEPOn alakerta on ollut kauden aikana monesti helteessä, ja joukkueelle on edelleen tehty ottelua kohden keskimäärin kaksi maalia, mikä on tietysti liikaa. Lappeenrantalaisten pallollinen peli on hyvää, mutta virheitä sattuu aivan liikaa edelleen. Virheiden myötä voittoja on kertynyt kauden aikana vasta kolme, eikä tasapeleillä kerry tarpeeksi pisteitä sarjasijoituksen parantamiseksi. Tilanne näyttää vaikealta varsinkin kun alakerran joukkueista PK-35 on viimein saanut tulosta aikaiseksi.

T√§h√§n otteluun pelataan J√§PSi√§. PEPO ei ole kovinkaan hyv√§ vierailija, vaan on h√§vinnyt yhdeks√§st√§ vieraspelist√§√§n kuusi. J√§PS on luokkaa parempi, ja kotona voiton todenn√§k√∂isyys kiipe√§√§ jonkun matkaa yli 50 prosentin. T√§m√§ siis riitt√§√§ nykyisill√§ kertoimilla. BetTarget on tarjouksessa parhaimmistoa ‚Äď ota matalan kynnyksen bonari haltuusi.

10 euroa pelirahaa