Ykkönen pe 01.07. klo 18:30

JäPS - TPS

Seksihelle ei vie maalihaluja!

Ykkösen alkukauden valopilkku JäPS isännöi sarjaa johtavaa TPS:ää perjantain herkkupalassa. JäPS on yllättänyt osin jopa omat kannattajansa komeilla otteillaan, ja vaikka välillä stetson on lerpahtanutkin, on pahimmastakin alhosta noustu takaisin taistoon. TPS:n liigajuna tuntuu olevan tässä vaiheessa hyvin raiteillaan, ja nyt Jonatan Johanssonin suojatit pääsevät kokeilemaan, ovatko pisteet Järvenpäästä miten tiukassa.

Suoraviivaisesti pelaava JäPS on kotonaan yllätellyt koviakin joukkueita. Joukkueen taistelutahdosta jälleen yksi osoitus oli FC Lahden pitäminen tiukoilla Suomen Cupin puolivälierissä. Tuo ottelu voi tosin näkyä kuumissa olosuhteissa perjantaina, sillä väliin mahtuu vain kaksi lepopäivää. Itseluottamus ja optimismi hehkuu joukkueesta kauas – mutta Tepsiä vastaan täytyy lähteä liikkeelle jalat maassa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Turkulaiset ovat nimittäin päässeet hyvään liitoon sarjassa, ja johto ottelua vähemmän pelanneeseen KTP:hen on viisi pistettä. Ennen juhannusta TPS haki pisteet Gnistanilta tasaisessa ottelussa – juuri tällaisten otteluiden kääntäminen voitoksi on tärkeää, jos Veikkausliigaan meinataan nousta. Turkulaisilla on jonkun verran poissaoloja, jotka iskevät erityisesti joukkueen alakertaan.

JäPSin alakerta on todella ailahteleva – clean sheettiä voi seurata todella synkkä ilta ja päinvastoin. Mutta tulivoimaa löytyy, sillä joukkue on paukuttanut maaleja myös Veikkausliigan joukkueita vastaan cupissa. Vaikka turkulaisten puolustus on ollut pitävähkö, otetaan tähän matsiin veto siitä, että molemmat onnistuvat maalinteossa.

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa