Ykkönen su 12.06. klo 18:30

Jaro - Gnistan

Jatkaako Jaro taaperrustaan?

Ei taida olla ihan ensimmäinen kerta, kun Jaro lähtee sarjaan suurin toivein, ja tilanne näyttää jo ennen sarjan puoliväliä toivottomalta. Jeppiksen pojat ovat keränneet tähän mennessä keskimäärin pisteen per ottelu, ja alla on kolmen ottelun tappioputki. Paljon mukavammin menee Gnistanilla, joka kerää pisteitä sarjan kärjen tahtiin: voitto Pietarsaaressa siivittäisi Kipinän jo Tepsin vanaveteen.

Pohjanmaan derbyssä Jaro otti kuonoonsa KPV:ltä niukasti – takaiskumaali tuli löysällä laukauksella vasta lisäajalla. Vaisu esitys jäi kaivelemaan kannattajia, ja puheet valmentaja Jimmy Warghin potkuista alkavat pikku hiljaa voimistumaan. Loukkaantumisia Jarolla on muutamia, mutta viime ottelussa kolhuja saaneet Emile Paul Tendeng sekä Frankline Okoye taitavat toipua sunnuntaiksi pelikuntoon.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

 

Gnistanilla on hurja maaliero, mutta täytyy huomioida että joukkueen kahdestakymmenestä maalista valtaosa tehtiin JäPSiä sekä PEPOa vastaan. Jälkimmäinen sinnitteli viime viikonloppuna lähes koko ensimmäisen jakson, mutta jälkimmäisellä puoliskolla Gnistanin ylivoima kävi kouriintuntuvasti selväksi. Oulunkylän ylpeyden kollektiivinen tekeminen on hyvällä tasolla, ja joukkueella on eväitä sarjassa hyvään sijoitukseen. Vierailla Tommi Jäntti palaa kokoonpanoon.

Vetoihin otetaan pieni siivu underia. Molemmilla on laadukkaat jengit, eikä mitään repeämisiä välttämättä ole nyt näköpiirissä. Isäntien on lähdettävä hakemaan tulosta kärsivällisellä pelillä, ja selvitettävä vieraiden prässi. Tähän kelpaa peruspeli underiin, joka otetaan TurboVegasilta.

10 euroa pelirahaa