su 06.06. klo 18:30

Jaro - Gnistan

Jaro on tälläkin kaudella vahva!

Jaro kärsi viime kauden jälkeen menetyksistä pelaajarintamalla, mutta joukkuetta on paikattu tyylitajuisesti. Niinpä viiden kierroksen jälkeen joukkue keikkuu kärkipäässä. Gnistan on pääasiassa rästipeliensä takia sarjataulukon alakerrostumissa, mikä ei kerro koko totuutta helsinkiläisten tasosta.

Jaro hoiti edellisessä derbyhenkisessä ottelussa KPV:n hieman pelitapahtumien vastaisesti. Täksi kaudeksi joukkueetta tuli valmentamaan vanha seuralegenda Jimmy Wargh, joka peluuttaa porukallaan hieman erilaista jalkapalloa kuin viime kauden käskyttäjä Niklas Käcko. Poissaoloja isännillä on tähän otteluun pari kolme.

UHMAETU: TALLETUS TUPLANA 200€ ASTI

Turrrrrbbbbooo: tämä etu voimassa vain Uhmapelaajille – talletus tuplana 200€ asti!

Betsaa pikana ja kotiuta voitot turbonopeasti!

OTA TUPLAT

Gnistan on tällä kaudella solidimpi ilmestys kuin viime kauden alkupuolella. Kesken kauden puikkoihin tullut Ricardo Duarte pelasti joukkueen sarjapaikan, ja tällä kaudella joukkuetta yritetään vakauttaa Ykkösen tasolle. Rovaniemeltä haettu vierasvoitto nostaa toiveita, eikä Kipinä ole väheksyttävä vastus kenellekään. Poissaoloja on vieraillakin muutama, mutta Maximo Tolonen palaa pelikiellosta.

Jaroa on silti pidettävä joukkueista vahvempana. Jeppisläisten pakka on tasavahva, ja vastuunkantajia löytyy laajalta rintamalta. Kotijoukkue saa yleisörajoitusten purkamisesta buustia, ja tällä hetkellä voidaan jo puhua normaalista kotiedusta. Kuitille kelpaa siis Jaron voitto, jolla rahat tuplataan.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %

Kertoimet ottelulleFF Jaro - IF Gnistan06.06.2021