ke 24.04. klo 18:30

Jaro - KäPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Toivoton reissu maakuntaan tiedossa – Jaro on pysäyttämätön!

Jaro on ollut alkuvuoden aikana todella pirteä ilmestys. Ensin Jeppiksen ylpeys menestyi Ykkösliigacupissa, ja sittemmin myös itse Ykkösliiga on lähtenyt mukavasti liikkeelle. KäPa puolestaan sai jatkaa tällä sarjatasolla muiden joukkueiden konkurssien ansiosta, ja töitä tulee sarjapaikan säilyttämisessä olemaan tänäkin vuonna. Pietarsaaren reissu viikolla ei tule varmasti olemaan helppo.

Jaro kerkesi jo alkukuusta viemään Ykkösliigacupin nimiinsä, ja kaksi ensimmäistä sarjapeliä ovat päättyneet voittoon – eikä Jaron päähän ole vielä sarjassa maaleja tehty. Niklas Vidjeskogin suojatit menivät viime viikolla vaivattomasti jatkoon Suomen Cupissa. Viikonloppuna SJK Akatemia voitettiin vieraissa 0-1, mutta lukemat olisivat voineet olla suuremmatkin. Poissa viikonloppuna oli muutama pelaaja, mutta iskukykyyn se ei ole vaikuttanut.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

KäPa pelasi viikonloppuna kotipelin evakossa, ja otti avauspisteensä tasapelillä SalPaa vastaan. Suomen Cupissa kaatui alasarjajoukkue helposti. Joukkue uusiutui talvella totaalisesti päävalmentajaa myöten – Sami Okkonen tuli ruoriin. Nippu avainpelaajia jätti seuran, ja tilalle tulleet joutuvat nyt vuorostaan lunastamaan lupauksia. Tasoeroa isäntiin on kyllä melkoisesti, eivätkä odotusarvot keskiviikon vieraspelistä ole korkeat.

Jaro lähteekin vetoihin. Koska suoran voiton kerroin laahaa maata, pitää katsoa vetomarkkinoita tarkemmin. Novibetin ht/ft-betsi Jarolle on mielenkiintoinen ja markkinoiden paras. Veto osuu, jos Jaro johtaa ottelua puoliajalla, ja voittaa lopulta ottelun. Tämä betsi kattaa riskin, ja siihen käydään kiinni kuin sika limppuun.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TĂ„STĂ„!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Jaro ht/ft haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.