Ykkönen ke 06.07. klo 18:30

Jaro - PEPO

Jaro löysi punaisen langan!

Sekä Jaro että PEPO ovat taaplanneet kolme viimeistä ottelua ilman tappiota. Molemmille joukkueille tämä on erittäin ilahduttavaa, sillä alkukausi on ollut molemmissa päissä vaikea – Jaro on alisuorittanut ajoittain räikeästikin, ja PEPO:lla on ollut vaikeaa päästä Ykkösen tasolle. Mutta tämänhetkisessä tilanteessa Jeppikseen saadaan varmasti mukava Ykkösen peli aikaiseksi.

Jimmy Wargh helpotti tilannettaan Jaron luotsina, kun pietarsaarelaiset pelasivat ensin tasurin KTP:tä vastaan, ja sen jälkeen hakivat vierasvoitot sekä Pargas IF:stä että SJK Akatemiasta. Joukkue on saanut tekemiseensä ryhtiä, ja yksittäistenkin pelaajien selkeitä tasonnousuja on nähty. SJK -ottelussa maalilla debytoi kolmosvahti Hannes Käldström, mutta mies suoriutui urakastaan moitteitta. Tätä kirjoitettaessa ei ole vielä tietoa Jaron veskaritilanteesta.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

PEPO on viime otteluissaan voittanut Pargas IF:n ja pelannut tasapelit SJK Akatemian ja EIF:in kanssa. Janne Muhlin suojatit ovat kasvaneet kovien pelien myötä, ja jos sarjapaikka aiotaan uusia, tämä on tapahtunut kreivin aikaan. Ennen kaikkea lappeenrantalaiset tarvitsevat otteisiinsa tasaisuutta. Vieraiden kaikki kaikessa on ollut Irfan Sadik, joka on pyssyttänyt yli puolet PEPON maaleista.

Tasolleen pääsevä Jaro tulee olemaan hankala vastus, ja Lappeenrannasta asti istuskellessa voivat jalatkin jäädä aluksi bussiin. Jaroa on pidettävä isona suosikkina, ja vetomuotona on tasoitusveto, jossa haetaan vähintään kahden maalin voittoa. BetTarget on tässä tarjousten kärkipäässä, ja pienpelurille sopiva matalan kynnyksen bonari on hyvä lähtökohta lisäjännityksen nauttimiseen. Avaa tili ja nauti kesästä!

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa