Ykkönen su 15.05. klo 18:30

Jaro - PK-35

Jaro on vaikea vastus kotona!

Jaro on aloittanut kautensa kolmella vieraspelillä, ja sunnuntaina se pääsee kotiavaukseen Pietarsaaressa. Vastaan tulee kauden erittäin vaivalloisesti aloittanut PK-35, joka on ennen ottelua sarjan jumbotilalla. Tämä on varmasti ihan muuta, mitä kannattajat tai seuran taustavoimat odottivat ennen kauden alkua. Helppoa ei tule olemaan kurssin kääntäminen Jeppiksessäkään. PK-35:n viikko-ottelussa Uhmapelaajat ottivat nousut overilla.

Jaro kärsi EIF:fille kauden avaustappion. Jaro oli hallitseva osapuoli pelissä, mutta tammisaarelaiset rankaisivat puolustusvirheistä armotta, ja kotiin oli palattava tyhjin käsin. Ylöspäin Jimmy Warghin suojatit ovat näyttäneet hyvältä kaikissa tähänastisissa otteluissa. Täksi kaudeksi vahvistunut Jaro lähtee sunnuntain otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla: ainoastaan alakerrasta on pois Krists Gulbis.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA J√ĄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 K√ĄTEISKIEKKAASI HETI

PK-35 kärsi jälleen tappion Seinäjoella, ja syyttävä sormi osoittaa puolustuslinjaa. Tätä ei salannut ottelun jälkeisessä haastattelussa valmentaja Kim Raimi, jonka tunnepitoinen purkaus heitti kyllä pelaajia suorastaan bussin alle. Pettymyksiä voi käsitellä tyylikkäämminkin, ja pukukopissa on varmaankin pitänyt hieman keskustella. Pietarsaaren vierailu osuu pahaan saumaan, ja lepoetukin on isännillä. Raimi tullee kierrättämään ainakin puolustuksen kokoonpanoa.

Jaro on ottelussa selkeä suosikki, ja ihan turhia kikkailematta tähän matsiin ostetaan kotivoittoa. PK-35 ei ole niin huono joukkue kuin tulokset antaisivat ymmärtää, mutta sekaisin se tällä hetkellä on. Vanhaa vakiotermiä käyttäen tähän kohteeseen siis ykkönen.

10 euroa pelirahaa