Ykkönen ke 20.07. klo 18:30

Jaro - SJK Akatemia

Maaleja Jaakon päivillä!

Jälkijunassa eloon herännyt Pietarsaaren Jaro isännöi Jaakon Päivien ottelussa kauden hyvin aloittanutta SJK Akatemiaa. Joukkueita veikattiin kauden ennakkoarvioissa eri puolille sarjataulukkoa, mutta tällä hetkellä molemmat ovat sarjataulukon keskikastissa vain kahden pisteen päässä toisistaan. Sarjataulukko- ja kuntopuntaribetsarit vetelevät varmaankin tähän matsiin huulet turvoksissa Jaroa, mutta ei tämä homma nyt ihan niin yksinkertaista ole.

Kuuden tappiottoman ottelun putkessa liitävä Jaro kävi antamassa PK-35:lle lisää huolenaiheita ja haki pisteet Pihlajamäestä rökälelukemin 0-4. Jaro dominoi peliä, ja halusi ottelun ratkettua pitää nollat, missä se lopulta onnistuikin. Jimmy Wargh yrittää jatkaa menestysputkea tässä pelissä, sillä sarjan kärki on edelleen sangen kaukana. Tätä kirjoitettaessa Jaron viestintä joukkueen pelaajatilanteesta on loistanut poissaolollaan.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

SJK Akatemia ei ole tuloksellisesti ollut viime otteluissa kovin erikoinen, mutta pelillisesti kaksi viimeistä ottelua ovat olleet hyviä, eikä vierastappio TPS:lle ollut millään tavalla huono suoritus. Tepsiä vastaan Brian Pagen suojateilla ei riittänyt aktiivisuus ja aggressiivisuus aivan loppuun asti, ja turkulaiset tulivat rinnalle ja ohi. SJK:n ykkösjoukkueella on otteluruuhka päällä, minkä seurauksena joitakin Akatemian pelaajia on heidän mukanaan.

Kaikkein eniten tässä ottelussa kiinnostaa runsasmaalisuus. Vaikka joukkueilla on kova peliruuhka, on varsinkin Jaron otteluissa tullut maaleja lähes liukuhihnalta. Linja osuu over 3:n kohdalle, mikä tarkoittaa sitä, että tasan kolmella maalilla panos palautetaan. Tämä on hyvä linja, ja peruspelillä lähdetään tähän otteluun. Tutustu samalla Sportazaan – se on positiivinen buukkerikokemus!

10 euroa pelirahaa