Bundesliiga la 29.09. klo 16:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bundesliiga: VfB Stuttgart – Werder Bremen | Jatkuuko Bremenin tuhkimotarina?

Stuttgart kohtaa lauantaina jäätävässä vireessä olevan Bremenin. Kotijoukkue Stuttgart vuorostaan ei ole iskussa – pikemminkin alavireessä. Viiteen otteluun on irronnut vain kaksi pistettä, ei laisinkaan voittoja. Kaksi tasapeliä ja kolme tappiota on karu saldo ja kuvastaa vahvasti tämän hetken Stuttgartia.
Kolme tehtyä maalia kielivät maalinteko-ongelmasta, näistä kaksi on tehnyt Mario Gomez. Joukkue on tällä hetkellä yhden pelaajan varassa. Stuttgart teki toistaiseksi ainoat Bundesliiga-maalit Freiburgia vastaan kyseisen ottelun päättyen 3-3. Omissa vuorostaan verkko on heilunut yhdeksän kertaa- puolustus ei liiemmin siis vakuuta juuri nyt.
Stuttgart on toiseksi viimeisenä, sijalla 17, mikä peilautuu täysin pelikentin otteisiin. Viimeisimmät voitot ovat ystävyysotteluista Grossaspachia ja Furthia vastaan. Loukkaantumisista kärsivät pelaajat: Jan Kliment, Daniel Didavi, Mark-Oliver Kempf ja Alexander Meyer.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Entäpä sitten vierasjoukkue Bremen? Joukkue on pelannut viisi kamppailua, joista saldona on kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. Bremen on todella yllättänyt lajin seuraajat. Vieraat majailevat sarjataulukossa sijalla kolme, 11 pistettä kasassa ja maalierokin hyvin plussalla (10:6).
Edellisin peli Hetha Berliniä vastaan päättyi Bremenin 3-1 kotivoittoon. Joukkueen maaleista vastasivat Martin Harnik, Milos Veljkovic ja Max Kruse. Vieraat pelaavat todella hyvää jalkapalloa onnistuen haastamaan tällä hetkellä itseään paremmat joukkueet. Vire on loistava ja tuskin ainakaan huononee Stuttgartin kustannuksella.
Stuttgart on syvällä suossa, eikä peli ei mene millään uomiinsa. Haaste on turhan kova eikä muutosta tapahdu lyhyessä ajassa, joukkueiden ero kun on kuin yöllä ja päivällä. Vieraiden osakkeet pelin voittamiselle on huomattavasti suuremmat kun Stuttgartille.
Bremen on pelannut myös vieraissa hyvin – kaksi peliä ja molemmista irronnut voitto 5:3 maalierolla. Bremenillä on toki peräti kahdeksan mahdollista poissaoloa, mutta osa näistä on pitempiaikaisia, eikä vaikuta tämän hetken draiviin. Bookkerit antavat vieraille noin. 2,65 kerrointa, mikä on ehdottomasti pelattava.
Vieraat tulevat hallitsemaan ottelua ja varmasti pelaavat ykköskokoonpanolla. Stuttgartia vastaan on kohtuullisen helppoa lähteä pelaamaan, kotijoukkueen pelikirjan ollessa sekaisin. Bremenin putki katkeaa varmasti joskus, mutta sen aika ei ole vielä tässä kamppailussa.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ