to 30.05. klo 19:00

JJK - OLS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Isännät ovat vajonneet tappioiden alhoon, eikä helppoa ole torstainakaan!

JJK ja OLS ovat matkalla Ykkösen sarjataulukossa päinvastaisiin suuntiin: JJK on hyvän alun jälkeen vajonnut tappioputkeen, kun OLS on viime kierroksen tappiosta huolimatta pärjännyt oikein hyvin. Torstain ottelu onkin hyvin mielenkiintoinen tasonmittaus. Isäntien olisi pakko saada koneet uudelleen käyntiin, kun taas vieraat haluavat varmasti päästä voittoputken katkeamisen jälkeen takaisin pisteiden makuun.

JJK on kärsinyt neljä tappiota putkeen – ja viimeisin voitto on yli kuukauden takaa. Jyväskyläläisten puolustus on ollut todella kovilla. FC Jazzia vastaan joukkue ei pallollisena hurmannut. Varsinkin pitkien pallojen viljeleminen tuntui välillä aivan tuhoon tuomitulta taktiikalta. Lopussa JJK haki tasoitusta, mikä kostautui aivan lisäajan lopussa. Pisteet matkasivat Poriin lukemin 2-4.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

OLS on AC Oulun reservijoukkue, joten kokoonpanossa pyörii mielenkiintoisia nuoria pelaajia. Sarjaa johtavalta KPV:ltä tuli vieraissa kuonoon 1-0, vaikka oululaisten pelissä oli varsinkin jaksojen edetessä hyviä elementtejä. Tälle tasolle Olssista löytyy laatupelaajia, joten hyvä sarjasijoitus ei voi olla millään tavalla yllätys. JJK:sta haetaan revanssia, sillä toissakaudella Kakkosessa JJK vei kaikki kolme keskinäistä ottelua nimiinsä.

OLS on joukkueista vahvempi, eikä yksittäinen tappio varmasti ryvettänyt joukkueen itseluottamusta. Vierasmatsit tuppaavat Oulusta käsin olemaan pitkiä, mutta Jyväskylä ei ole pahin mahdollinen reissu. Otetaan vierasvoittoa kuitille.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto OLS 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.