Superpesis to 12.05. klo 18:00

Joensuu - Pattijoki

Miesten Superpesis tekee paluun Helsinkiin

Miesten Superpesiskausi ehti ottaa pari viikkoa takaperin yhden pelin voimin varaslähdön Espanjan Fuengirolassa. Nyt ollaan jo Suomen puolella, mutta Joensuun Maila ja Pattijoen Urheijat eivät iske yhteen aivan tavallisissa olosuhteissa. Matsi pelataan nimittäin Helsingin Bolt Arenalla, tuttavallisimmin Töölön stadionilla.

Ottelu on ennakkoon tapauksena tyypillinen isät vastaan pojat. Joensuu lukeutuu mestarikandidaatteihin. Pattijokea pidetään puolestaan putoajaehdokkaana, kenties kaikkein suurimpana. He kokivat suuria menetyksiä, muun muassa juuri Joensuuhun siirtyneen Pattu-legenda Topi Kososen muodossa. Korvaajia ei voi edes verrata siihen pelitaitoon, johtajuuteen ja kokemukseen mitä kopista lähti muille maille vierahille. Jos pelkästään rostereita verrataan, niin ykköspesiksen kärkiporukoista löytyy joukkueita, jotka eivät kalpene yhtään Pattijoelle.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Myös Joensuun runko uudistui merkittävästi muutaman kovan profiilipelaajan lopettamisen myötä ja myös pelinjohtaja on uusi. Mikko Huotari palasi viuhkan varteen useiden vuosien tauon jälkeen. Erityisen mielenkiintoista JoMan pelaamisessa on seurata lukkaripelaamista tässä pelissä ja etenkin isossa kuvassa. Ennakkokommenttien mukaan he meinaavat pelata kahdella lukkarilla, Kososella ja Ville Väliaholla, saman ottelun sisällä. Aika näyttää voiko tuollainen todella toimia.

Uudistumiset itsessään luovat yllätyksellisyyttä jo itsessään ja kauden avauskierrokset ovat lajista riippumatta arvoituksellisia. Vielä niitä isomman sattumafaktorin tuo molemmille jengeille täysin outo pelikenttä. Ja mitä enemmän sattumafaktoria on, sitä suuremmaksi nousevat altavastaajan mahdollisuudet.

Pelivalinta kohdistuukin siihen, että nuori ja nälkäinen Pattu-miehistö kairaa yhden jakson Pohjois-Karjalan ylpeydeltä. Tasapelistä maksettava kerroin 4,95 on ainakin sellainen, jota kannattaa kopaista.

10 euroa pelirahaa