KHL ma 06.12. klo 16:00

Jokerit - Amur Habarovsk

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yllättääkö vahvasti esiintynyt Amur Jokerit toistamiseen tällä kaudella?

Jokerit juhlistaa Suomen itsenäisyyspäivää kotiottelulla Amur Habarovskia vastaan. Narripaidat pääsevät kaukaloon hyvin levänneenä, kun taas Amurille ottelu on jo kolmas perättäinen vieraskammpailu. Nähtäväksi jääkin nappaako Jokerit revanssin, sillä Amur vei joukkeiden tämän kauden ensimmäisen kohtaamisen nimiinsä kotikentällään 2–1-jatkoaikavoitolla.

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
Otto Leskinen onnistuu pitämään kiekon hyökkäysalueella ja Julius Junttila käy lyömässä riparit sisään ja iskee tasoitusosuman!

SKA 1 - Jokerit 1

#khlfi #jokerit

Jokerit palaa kotiin vyöllään tuore 3–1-tappio Pietarin SKA:n vieraana. Jokerit on viime aikoina esittänyt hyviä otteita, mutta helsinkiläisten viimeistely on yskähdellyt pahemman kerran. Edellisessä viidessä ottelussaan Jokerit ei ole onnistunut kertaakaan maalinteossa kolmea kertaa enempää. Jordan Schroederin poissaolo on näkynyt erityisesti ylivoimapelissä.

Helsinkiläisten puolustuspeli on kuitenkin ollut todella tiivistä ja joukkueen maalilla Janne Juvonen on kantanut hyvin vastuuta Anders Lindbäckin ollessa sivussa joukkueen kokoonpanosta. Amurin hyökkäys ei lukeudu sarjan nimivahvimpiin tai tehokkaampiin materiaaleihin, joten helsinkiläisten vahvan puolustuspelin voi odottaa kantavan hedelmää myös maanantaina.

Amur on hieman yllättäenkin kolmen ottelun voittoputkessa ja joukkue taistelee tiukasti itäisen konferenssin viimeisimmistä pudotuspelipaikoista. Erityisesti Amurin puolustuspeli on ollut viime aikoina vahvaa ja joukkueen maalilla Jevgeni Alikin ja Patrick Bartosak ovat torjuneet erinomaisesti. Amur on ottanut viime aikoina todella kovia päänahkoja nollaamalla muun muassa huippuvireisen Traktor Tšeljabinskin, joten joukkueelta voi odottaa todella tiivistä esitystä myös Helsingissä.

KHL

@khl_eng
Patrick Bartosak 🇨🇿 makes 39 saves, helps Amur get first shutout win over Traktor in 12 years!

Molemmat joukkueet ovat esittäneen viime aikoina pääosin hyviä otteita. Erityisesti Amur on loistanut todella tiiviin ja kurinalaisen puolustuspelinsä ansiosta. Kumpikaan joukkue ei ole viime aikoina herkuttelut maaleilla ja saman tarkan puolustuspelin voi odottaa jatkuvan. Ottelun maalimäärää alle 4.5 linjalla pääsee kirjaamaan lapulle peräti 2,30 kertoimella, johon on joukkeiden viime aikaiset trendit huomioiden syytä tarttua välittömästi.