ke 26.12. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Jokerit – Dynamo Moskova | Ei kahdeksaa ilman yhdeksättä – Jokerien Dynamo-peikolle on luvassa jatkoa?

Jokerit iskee vieraakseen saapuvan Moskovan Dynamon kimppuun torstaina. Historian saatossa joukkueet ovat pelanneet paljon vastakkain, mutta moskovalaisista on muodostumassa Jokereille todellinen haaste, sillä torstaina Dynamolla on mahdollisuus napata yhdeksäs perättäinen voittonsa helsinkiläisistä.
Jokereilla allaan yksi todella vakuuttava ja toinen hieman kyseenalainen voitto
Edellisessä kamppailussaan lauantaina Jokerit isännöi Helsingissä Riian Dinamoa. Joukkueella oli suuria vaikeuksia päästä kovatempoisen torstaikiekon jälkeen lauantain läpsyttelyyn mukaan, eikä se pelaamisen rytmiin oikeastaan päässytkään missään vaiheessa.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Lopulta Jokerit kuitenkin kairasi ruotsalaispuolustaja Viktor Löövin osumalla voiton jatkoajalla 3–2-numeroin. Isännät olivat kamppailussa varsinaisella peliajalla kahdesti takaa-ajoasemissa.
Erilainen kamppailu puolestaan nähtiin viime torstaina, kun Jokerit kyykytti Moskovan TsSKA:n, joka vietti vapaapäivää maalien tekemisestä. Ottelu päättyi helsinkiläisille numeroin 4–1.
Todella erilaisten vertailukohtien saaminen on mielenkiintoista, koska vastustaja merkitsee takuulla jotakin joukkueen henkisessä asennoitumisessa. Osaako isäntä asennoitua KHL-kiekkoiluun KHL-kiekkoilun vaatimalla tavalla torstaina?
Jokerit on tällä hetkellä kymmenen ottelun kuntopuntarilla vasta kuudentena lännessä, joka on kehnosti kokonaistilanteeseen peilaten.
Moskovan Dynamo parantaa jatkuvalla syötöllä
Vierailla on allaan vahva neljän ottelun rupeama, jonka aikana se on myös voittanut kaikki kamppailunsa. Edellisen tappionsa moskovalaisryhmä kärsi Pietarin SKA:n aiheuttamana 10.12.
Viisikkopelaaminen on kehittynyt vakuuttavasti katastrofaalisista otteista ja Dynamo vaanii jo kuudentena läntisessä konferenssissa. Vieraissa on kulkenut läpi kauden, sillä vierasotteluilla mitattuna joukkue on lännessä neljännellä sijalla.
Kymmenen ottelun kuntopuntarilla Moskovan Dynamo on läntisen konferenssin jaetussa kärjessä yhdessä Moskovan TsSKA:n kanssa, joista molemmilla on tällä mittarilla kerättynä pisteitä 16.
Jokerien Moskovan Dynamo -peikolle on luvassa jatkoa
Paitsi että moskovalaisvierailija on Jokereita paremmassa pelillisessä vireessä, on sillä myös vahva niskalenkki Jokereista. Kahdeksan edellistä näiden joukkueiden keskinäistä kohtaamista ovat menneet moskovalaisten nimiin.
Saman linjan uskotaan jatkuvan ja vetokohteina pelataan vierasvoittoa sekä lopullisena tuloksena että varsinaisen peliajan osalta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ