Mestis la 28.10. klo 17:00

Jokerit - FPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jokerit on kaikkien huulilla Рvedoissa se tarkoittaa vain yhtä asiaa!

Jokereiden lauantainen kotiottelu pelataan taas Keravan tunnelmallisessa hallissa ‚Äď vastassa on Mestiksen pikkuseuroihin kuuluva FPS, jolla on jokainen penni tiukassa, mutta kent√§ll√§ meno on itse asiassa ollut l√§ht√∂kohtiin n√§hden asiallista. Jokerit on hieman per√§ss√§ sarjan k√§rkikolmikkoa, mutta kolmen pisteen voittoja ottamalla eron luulisi kaventuvan. Takavuosien hitti√§ mukaillen Jokereiden joukkue on Mestikseen eritt√§in hyv√§, muttei t√§ydellinen.

Kuinka suuren ilmaisvedon haluat? Katso vihjeen lopusta lisätietoja.

Viime viikonlopun tuplaotteluiden jälkeen Jokerit on saanut vetää lonkkaa koko viikon. Rehellisyyden nimissä joukkue on varmaankin harjoitellut. Ensimmäisessä RoKi-matsissa narripaidat menivät menojaan, mutta toisen ottelun heikko loppuosa jätti varmaankin jotain hampaankoloon. Jokereiden tulivoima riittää kyllä, mutta puolustuksessa on hieman sanomista, eikä aina maalivahtiakaan aina saada tuettua tarvittavassa määrin. Sairastuvalta odotetaan muutamaa paluumuuttajaa.

Helsingin Jokerit

@jokerithc
T√§n√§ p√§iv√§n√§ 56 vuotta sitten aloitti Helsingin Jokerit virallisesti toimintansa, kun seuran perustamiskokous pidettiinūüÉŹūüĒīūüü°

#Jokerit #Mestis #JokeritLiikuttaa

FPS ei ole suostunut ennakoituun rooliin kölin alta vedettäväksi. Joukkue on ihailtavan tiukka, vaikka maalintekovoimaa kaivattaisiin lisää. Perjantaina Ketterää vastaan forssalaiset sinnittelivät pari erää, mutta lopulta vieraat olivat liian vahvoja. Kukaan ei odota FPS:ltä mitään, mutta joukkueen maine on huonompi kuin sen esitykset: myös Jokereita vastaan markkinat tuntuvat odottavan selkeää tappiota.

T√§t√§ mielikuvaa vastaan on otettava veto. Jokerit on suosittu joukkue, muttei siin√§ m√§√§rin kliininen tappokone, mihin se t√§ss√§kin ottelussa asetetaan. FPS on sinnitellyt Mestiksen k√§rkijengej√§ vastaan hienosti, ja korkeintaan kahden maalin tappiosta maksetaan hyv√§√§ hintaa ‚Äď siis j√§lleen vedet√§√§n Jokereita vastaan. Tasoitusveto maistuu hyvin!

Lunasta jopa 50‚ā¨ ilmaisveto ilman kierr√§tyst√§!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50‚ā¨ ilmaisvedon ilman kierr√§tysvaatimuksia, pieni√§ pr√§nttej√§ tai s√§hl√§√§mist√§.

Peessaa Uhmapelaajien vihjett√§ 10-50‚ā¨ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry T√ĄST√Ą ComeOnille
2. Talleta 10 ‚Äď 50 ‚ā¨ ja avaat samalla pelitilin
3. Pelaa 10-50‚ā¨ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa FPS +2.5 kertoimella 1.89.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.