Mestis ti 16.01. klo 18:30

Jokerit - Hermes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Keravan hallissa ei pelata klassikoita – mutta vetoidea löytyy joka tapauksessa!

Jokerit jatkaa Mestistä tiistaina vaihteeksi Keravan hallissa. Vastaan tuleva Kokkolan Hermes ei lukeudu sarjan mielenkiintoisimpiin joukkueisiin, mutta urheilullisesti Kokkolassa tehdään hyvää työtä, ja Hermeksen sarjasijoitusta taulukon puolivälissä voidaan pitää ansaittuna. Jokereita kokkolalaiset ovat viisi pistettä ja kaksi sijaa perässä. Jokerit palaa Keravalle Joensuun hienosta Talviklassikosta.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Kiekkoilulliset hienoudet jäivät Joensuun ottelussa vähiin, sillä sakea lumisade haittasi pelaamista, ja tilanne vain heikkeni ottelun loppua kohden. Jokerit vei ottelusta kaksi pistettä voittomaalikilpailun jälkeen. Narripaitojen tilanne sarjataulukossa on melko solidi, mutta monta joukkuetta on muutaman pisteen sisällä, mikä tarkoittaa sijoituksen putoamista sangen pian, jos pisteitä ei kerätä tasaiseen tahtiin.

Hermeksen suurimmat ongelmat ovat viime aikoina liittyneet liian löyhään alakertaan – jokaisessa ottelussa meinaa mennä liikaa kiekkoja omiin. Tämän vuoksi viimeisestä viidestä ottelusta on saavutettu vain yksi voitto, ja sekin sarjan heittopussia FPS:ää vastaan. Erityisesti ottelun alut ovat olleet Hermekselle vaikeita, eikä takamatkalta ole tehty onnistuneita nousuja – tosin Jokipoikia vastaan päästiin voittolaukauksille asti.

Kaikesta huolimatta ei Jokerit tässä matsissa mikään jättisuosikki ole. Hermekselle suositellaan tasoitusvetoa peruspanoksella. Runsasmaalisuus olisi toinen vaihtoehto, mutta linja on valmiiksi korkealla – eli Hermeksen overiherkkyys on haisteltu markkinoilla ikävän hyvin. Joten otetaan veto sille, että Kokkolaan lähtee Keravan hallista vähintään yksi sarjapiste.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!