su 17.03. klo 17:00

Jokerit - Hermes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Joko paniikki iskee – sunnuntaina tappio ei ole vaihtoehto!

Jokerit on avautunut puolivälierien aluksi tilanteeseen, jossa se on pian selkä seinää vasten. Hermes johtaa ottelusarjaa 2-0, ja Jokereiden on aivan pakko ottaa sunnuntaina voitto. Muussa tapauksessa ottelusarja on seuraavaksi Kokkolassa jo katkolla. Paineet ovat varmasti suunnattomat, sillä keskustelupalstoilta välittyy kannattajien epätoivo sekä suuttumus. Sunnuntaina häviö ei ole minkäänlainen vaihtoehto.

Jokerit selvisi Kokkolassa jatkoajalle asti, mutta sitten tuli noutaja. Jokeripuolustus epäonnistui reboundin hoitamisessa, ja tuloksena oli katkera tappio – ja oletettavasti erittäin pitkä kotimatka. Jokerit on jäänyt kakkoseksi parissakin ensiarvoisen tärkeässä asiassa: Hermes on pelannut parempaa play off -kiekkoa, ja lisäksi Tuukka Poikonen on vienyt Tero Määttää taktisesti kuin pässiä narussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Mestis

@Mestis
🚨 Jatkoerän ensimmäisellä minuutilla Topias Liljamo ratkaisee pelin ja @HermesKokkola'lle otteluvoitot 2-0!

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @MTVUrheilu
🗣️ @nj44tuominen

Hermes on ollut myös joukkueista vähemmän virhealtis, ja Tuukka Vedenpää on pelannut maalilla kaksi hienoa ottelua. Hermekselle miinukseksi täytyy laskea pari loukkaantumista, joiden kannattajat toivovat olevan lieviä. Muuten täytyy kaivaa pelaajia reserveistä. Jos Hermes onnistuu jatkamaan samaan tyyliin Jokereiden viisikkopelin rikkomista, ei kolmaskaan peli tule olemaan narripaidoille helppo.

Tällä taustalla täytyy ihmetellä, että Jokerit on saatu kertoimissa kolmanteen matsiin entistäkin suuremmaksi suosikiksi. Reaktio tähän on ilmeinen: jatketaan Hermeksen pelaamista. Riskiä voi tasoitella tasoitusvedolla, mutta vihjeessä pistetään ropoja likoon suoran voiton puolesta. Neljä kertaa maksavana siinä on takuuvarmaa valueta!

Talleta 25€ ja saat 25€ ilmaisvedon!

Foggybet tarjoaa Uhmapelaajille mukavan tarjouksen, saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Foggybetille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.