to 04.01. klo 18:30

Jokerit - IPK

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarjakärki kylässä Nordiksella – todella kova tasonmittaus edessä!

Jokerien vuosi 2024 alkaa Nordiksella ja sarjan kärkiottelulla IPK:ta vastaan. Huikealla tahdilla pisteitä alkukaudella niistänyt IPK on ollut vähän vaisummassa putkessa viime ajat, mutta lähtökohtaisesti kyse on vain tilastollisesta tasauksesta: pohjois-savolaiset keräsivät tätä ennen jopa liikaa pisteitä esityksiinsä nähden. Jokerit on neljän ottelun voittoputkessa ja asiat näyttävät olevan reilassa, vaikka joukkue kärsii edelleen ajoittain hieman tehottomuudesta.

Viimeksi Jokerit kohtasi sarjan pahnanpohjimmaisen Keravan hallissa. Tero Määtän suojatit kairasivat voiton hieman vaatimattomammallakin pelillä, mutta mitään jääkiekkoilun juhlaa ottelu ei totisesti ollut. Positiivisena uutisena tuli alkuviikosta Olavi Vauhkosen kiinnittäminen narripaitaan loppukaudeksi. Kokeneen hyökkääjän varmuutta tullaan vielä tarvitsemaan kauden ratkaisuhetkillä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

IPK menetti joulukuussa pari pelaajaa Liigaan, ja joukkuetta yritetään täydentää toiseen suuntaan lainoilla. Yleisesti ottaen vaikuttaisi siltä, että joukkueesta on poistunut ikävästi kiekollista osaamista. Tuplaotteluista Hokkia vastaan ensimmäinen hävittiin omaa tehottomuutta, mutta kotona kajaanilaiset kaatuivat jo komeasti. Ottelu Jokereita vastaan onkin nyt kova tasonmittaus Marko Tuomaisen suojateille, kun vastassa on kovakuntoinen joukkue ja vaativat kotikannattajat.

Kertoimissa Jokereita painetaan liian alas. Niinpä IPK:n menestyksessä on hieman ilmaa. Mitään jättisatsausta ei vierasvoittoon tehdä, mutta kyllä tämä ihan järkevä sijoituskohde on. ComeOn antaa huippukerrointa – ota tämä välittäjä valikoimiisi!

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa IPK kertoimella 3.26.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.